ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ: Έκαναν την κεντρική πλατεία ένα απέραντο γκαράζ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καταγγελία δημότη στην PP για "καταπάτηση" της κεντρικής πλατείας στο Πασαλιμάνι και έντονος προβληματισμός της Δημοτικής Αρχής μετά την παύση της Δημοτικής Αστυνομίας.

Ολοένα και περισσότερο ορατό γίνεται πλέον το κενό που άφησε η Δημοτική Ασυνομία ύστερα από την επιπόλαια απόφαση της Κυβέρνησης για παύση της λειτουργίας της, χωρίς καν να υπάρχει σχέδιο για την επόμενη μέρα.

Το τεράστιο πρόβλημα του ελέγχου παράνομα σταθμευμένων οχημάτων φέρνει στο προσκήνιο ακόμη μια καταγγελία κατοίκου της περιοχής του Πασαλιμανιού, ο οποίος δηλώνει αγανακτισμένος, καθώς πάνω που κάτι φαινόταν να αλλάζει στο Πασαλιμάνι, η εικόνα των οχημάτων και των δικύκλων πάνω στην κεντρική πλατεία, τα γκρεμίζει όλα!

Διαβάστε αναλυτικά - Καταγγελία Μ.Κ: 

"Καλησπέρα σας,

Είμαι κάτοικος Πασαλιμανίου εδώ και 2 χρόνια. Ζω και εργάζομαι στον Πειραιά. Για αυτό και δεν μπορώ να ανέχομαι εικόνες σαν αυτές που σας στέλνω και οι οποίες αλλοιώνουν την εικόνα της όμορφης πλατείας μας.

Θέλουμε το Πασαλιμάνι να ξαναποκτήσει ζωή αλλά όχι εις βάρος όλων ημών.

Παρακαλώ να κοινοποιήσετε στην ιστοσελίδα σας την επιστολή μου με την οποία πιστεύω ότι συμφωνεί το σύνολο των κατοίκων του Πασαλιμανίου.

Και παρακαλώ το δήμαρχο να επέμβει άμεσα και να δώσει μια λύση.

Δε θα ανεχόμαστε για πολύ τέτοιες παραβατικές συμπεριφορές.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων."