ΙΩΝΙΔΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ: Γιορτή Αποφοίτησης της Τάξης του 2015

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την Τρίτη 16 Ιουνίου 2015, και για 13η συνεχόμενη χρονιά, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη γιορτή αποφοίτησης των μαθητών της τρίτης Λυκείου της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά. Η γιορτή αυτή οργανώνεται φέτος όπως και κάθε χρόνο από το Σύνδεσμο Αποφοίτων της Ιωνιδείου και το Σύλλογο Γονέων του Προτύπου Πειραματικού Λυκείου της Ιωνιδείου σε συνεργασία με το Συμβούλιο Σχολείου του Προτύπου - Πειραματικού Λυκείου, και την Διεύθυνση του Σχολείου.

Οι νέοι απόφοιτοι σε ένα κλίμα χαράς και συγκινησιακής φόρτισης, αποχαιρετούν το σχολείο που πέρασαν τα έξι ίσως πιο σημαντικά χρόνια της εκπαιδευτικής τους ζωής λαμβάνουν αναμνηστικά δώρα, μεταξύ των οποίων και τη «φωτογραφία» της τάξης τους, και έχουν την ευκαιρία, μέσα από αυτή την γιορτή, να ακούσουν, να μάθουν, αλλά και να γίνουν μέλη της οικογένειας, του Συνδέσμου Αποφοίτων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά. Στο πλαίσιο προβλέπεται δωρεάν εγγραφή και δωρεάν συνδρομή στο Σύνδεσμο για τα πρώτα δύο έτη.

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο Γονέων ου Προτύπου –Πειραματικού Λυκείου του Σχολείου μας και τον Διευθυντή του Λυκείου κ. Σπύρο Αβραμιώτη, για την φροντίδα και τη συμμετοχή στην υλοποίηση και φέτος αυτού του σημαντικού για την Ιωνίδειο θεσμού.