Bazaar 2019 από την Ελληνογαλλική Σχολή Jeanne D’Arc !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κάθε δύο χρόνια, από το 2002, η Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά Jeanne D’Arc διοργανώνει μεγάλο φιλανθρωπικό Bazaar από τα έσοδα του οποίου στηρίζει φορείς παροχής κοινωνικής φροντίδας. Όλα αυτά τα χρόνια, έχουν λάβει στήριξη και βοήθεια ιδρύματα, οργανώσεις, οργανισμοί και δομές παροχής κοινωνικής φροντίδας.

Το φετινό Bazaar θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου.Στα Bazaar της Σχολής που γίνονται ανά 2 χρόνια στις εγκαταστάσεις της στο οικοδομικό τετράγωνο Ελ.Βενιζέλου Φίλωνος- Καθολικής Εκκλησίας- Εθν.Αντιστάσεως συμμετέχει σύσσωμη η μαθητική και η διδακτική κοινότητα όλων των βαθμίδων καθώς επίσης και αρκετοί απόφοιτοι,πάντα με την αμέριστη ηθική συνδρομή των soeurs.

Κατά τη διάρκεια του Bazaar πωλούνται προϊόντα τα οποία είναι προσφορά είτε των μαθητών είτε εταιρειών που χορηγούν το γεγονός ενώ ταυτόχρονα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά. Επίσης διοργανώνονται κάθε είδους αγώνες (από minisoccer μέχρι τσουβαλοδρομίες) και η ημέρα κλείνει με τον κλασσικό αγώνα μεταξύ της Γ Λυκείου και των καθηγητών και τη συναυλία στο νέο θέατρο της σχολής.

Η Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά JEANNE D’ARC μας καλεί , να συνδράμουμε στο κοινό μας εγχείρημα με όποιον τρόπο μπορούμε και επιθυμούμε.

Το link του event https://www.facebook.com/events/499130000612916/