ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Απίστευτη κομπίνα με κωφάλαλες που εξαπατούσαν κόσμο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Απίστευτη κομπίνα είχε στήσει στον Πειραιά ομάδα αλλοδαπών γυναικών!

Από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Πειραιά συνελήφθησαν στο κέντρο της πόλης, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, τρεις αλλοδαπές γυναίκες με καταγωγή από την Ρουμανία, οι οποίες παρίσταναν τις κωφάλαλες και εξαπατούσαν κόσμο με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Συγκεκριμένα, κρατούσαν ένα ντοσιέ στα χέρια τους με έγγραφα τα οποία δήθεν πιστοποιούσαν ότι ανήκαν στο “Σύλλογο Κωφαλάλων – Διεθνή Σύλλογο Αστέγων για τα παιδιά της S.D.F. – Journal”. Πλησίαζαν γραφεία και καταστήματα στην πόλη και εκμεταλλεύονταν τα φιλανθρωπικά αισθήματα των πολιτών, αποσπώντας τους χρήματα.

Παράλληλα, έχοντας «κερδίσει» την προσοχή των θυμάτων τους, έβρισκαν ευκαιρία και έκλεβαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Στα καταστήματα μάλιστα με διακριτικό τρόπο «ξήλωναν» τα αντικλεπτικά από τα ρούχα.

Έπειτα από αξιοποίηση καταγγελιών και στοιχείων, οι άντρες της Ασφάλειας Πειραιά, εντόπισαν και συνέλαβαν τις τρεις γυναίκες. Στην πορεία αποδείχτηκε ότι ήταν κωφάλαλες. Μάλιστα αν και δήλωναν κωφάλαλες διέθεταν κινητά τηλέφωνα ενώ κατά τη διάρκεια της ανάκρισης άκουγαν τις ερωτήσεις των αστυνομικών και απαντούσαν με νοήματα σε κάποιες από αυτές.

Η μια εξ αυτών ήταν μάλιστα ανήλικη.

Οι τρεις γυναίκες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά για την εξέταση της υπόθεσης.