ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Εκδηλώσεις για τον παππού και τη γιαγιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στα πλαίσια του εορτασμού της τρίτης ηλικίας , τα Κέντρα αγάπης και αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά οργανώνουν σχεδόν κάθε μέρα εκδηλώσεις για τα «μεγάλα παιδιά» της πόλης μας.

Της Ελένης Βενιζέλου


Σήμερα στην πέμπτη Δημοτική Κοινότητα ,στο ΚΑΠΗ  Ε1 βρέθηκε πλήθος ηλικιωμένων προκειμένου να χαρούν  κι αυτοί την δική τους  γιορτή!  Από την εκδήλωση αυτή δεν έλειπε φυσικά η Αντιδήμαρχος Κέντρων αγάπης και αλληλεγγύης και βρεφονηπιακών σταθμών  κ.α Σαρρή η οποία τόνισε πως τα κέντρα αυτά θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν στην πόλη μας και δεν επρόκειτο να ακολουθήσουν το ρεύμα της εποχής, που θέλει περικοπές παντού επισημαίνοντας  μάλιστα πως και οι μεγαλύτεροι έχουν δικαίωμα στη χαρά και στην ζωή!

Ωστόσο η όμορφη έκπληξη ήταν οι λιλιπούτιοι επισκέπτες από τον 19ο παιδικό σταθμό Δερβενακίων που τραγούδησαν για «τον παππού και την γιαγιά» προσφέροντας χαρά αλλά και συγκίνηση μαζί με μια μεγάλη κάρτα με ευχές!

Στη συνέχεια και οι μεγαλύτεροι με την χορωδία τους τραγούδησαν, απήγγειλαν ποιήματα ενώ λίγο μετά γεύτηκαν λιχουδιές που είχαν ετοιμαστεί για την γιορτή.

Παράλληλα, στην γιορτή παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της πέμπτης Δημοτικής Κοινότητας, κ. Σκορδίλης, ο κ. Κούβαρης, Αντιπρόεδρος της πέμπτης Δημοτικής Κοινότητας  καθώς και η κ.α Δουρέκα , Κοινοτική Σύμβουλος.

Παρόμοιες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν και θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα κέντρα αγάπης και αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά!