ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Οι μεγάλοι νικητές στον διαγωνισμό βιτρίνας!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού καλύτερης βιτρίνας, που διοργάνωσε στο πλαίσιο της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας 2015».

Αναλυτικά:

1ο ΒΡΑΒΕΙΟ «MONTE CARLO» –Μ. Γεραπετρίτης - Πραξιτέλους 150.
2ο ΒΡΑΒΕΙΟ «ΠΑΝΔΩΡΑ» – Α. Παναγιωτοπούλου - Σωτήρος Διός 19.
3ο ΒΡΑΒΕΙΟ «THE LOBBY» – Γ. Φλώρου – Αιτωλικού 71 & Μακεδονίας 120.

1ος ΕΠΑΙΝΟΣ «Σ. ΠΙΤΤΑΚΗΣ» - Αφές Πιττάκη – Βασ. Γεωργίου Α’ 15.
2ος ΕΠΑΙΝΟΣ -«ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ» -Α. Ανδριανόπουλος –Ηρ. Πολυτεχνείου 41. -«SWAROVSKI SHOP» - Λ. Στρατιώτη – Ηρ. Πολυτεχνείου & Σωτήρος 20.
3ος ΕΠΑΙΝΟΣ «Η ΑΝΕΜΗ» - Ζ. Κορδώνη – Καποδιστρίου 33 & Κέκροπος.

Η Επιτροπή κρίσεως στην οποία μετείχαν οι: Γ. Μελάς Αντιδήμαρχος Πειραιά, Δ. Μαρκομιχάλης Γεν. Γραμματέας Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, Μ. Δημητρακά καθηγήτρια διακόσμησης του ΙΕΚ Ξυνή και Ε. Καραογλάνη αρχιτέκτων, αξιολόγησε τις βιτρίνες των καταστημάτων με βάση τα κριτήρια: αισθητική εμφάνιση, ευρηματικότητα και πρωτοτυπία και εμπορικότητα.

Η εκδήλωση απονομής των βραβείων - που θα συνοδεύονται από χρηματικό έπαθλο -των επαίνων και των αναμνηστικών διπλωμάτων θα γίνει την Παρασκευή 29 Μαΐου και ώρα 8.30 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς θεωρεί όλους τους συμμετέχοντες νικητές, ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και στήριξαν την ωραία αυτή προσπάθεια, καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Κρίσεως και εκφράζει τα συγχαρητήριά του στους επιτυχόντες, για την διάκριση και την εξαιρετική προσπάθειά τους.