Ένας τέτοιος πεζόδρομος λείπει από τον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τον εντοπίσαμε στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή τον 1 χρόνο λειτουργίας ενός μοναδικού μαγαζιού που φέρει την επωνυμία του πεζόδρομου!
 

1apz

 
Πρόκειται για το business cafe-bar Μαντζάρου 3, το οποίο βρίσκεται στον ομώνυμο γραφικό πεζόδρομο να Αθήνας, λίγα στενά πάνω από τη Νομική Σχολή.
 

1pz3

 

1aertygw

 
 
Εκατοντάδες θαμώνων γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του μαγαζιού και όπως θα διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες... Θα θέλαμε και στον Πειραιά έναν τέτοιο πεζόδρομο!
 

1axc

 

1a32

 
 

1afr

 
 
 
ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ!
 

"One Year Celebration" All Day Party

Το Business Café-Bar «Μαντζάρου 3» γιόρτασε το Σάββατο 16 Μαΐου τον 1 χρόνο λειτουργίας του με ένα all day party! Η νυχτερινή ζωή του Κολωνακίου έζησε ένα από τα μεγαλύτερα party στην ιστορία της! Ο ομώνυμος πεζόδρομος γέμισε μουσικές και χαμόγελα από γνωστούς, φίλους και λάτρεις του Café-Bar μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Σε αυτό το all day party, που θα θυμάται για πολύ καιρό η Αθήνα παρευρέθηκαν άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο.
Θέλουμε να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που επιλέξατε να γιορτάσετε μαζί μας αυτή τη μοναδική επέτειο!
Οι άνθρωποι της "Μαντζάρου 3" θα συνεχίσουν να είναι πάντα δίπλα σας και να σας προσφέρουν απλόχερα θαλπωρή, διασκέδαση και χαμόγελα σε ένα νεοκλασικό σκηνικό, που επιδιώκουμε να διαμορφώνουμε κάθε φορά την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε για κάθε στιγμή της καθημερινότητας σας.

Με εκτίμηση,
Μαντζάρου 3