ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ο Γιώργος Πατούλης στην Παγκρήτια Ένωση

– Ο Γιώργος Πατούλης ξανά στον Πειραιά

– Παρόντες ο υπ. Βουλευτής της ΝΔ Α Πειραιά Χριστόφορος Μπουτσικάκης και ο υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος Πειραιά Σαράντος Ευσταθόπουλος

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παραβρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσαν στον Πειραιά, τα μέλη του συνδυασμού του Προέδρου της Παγκρήτιας Ένωσης Γ. Μαριδάκη.

Ο Πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης ευχήθηκε στον κ. Πατούλη καλή επιτυχία στην προσπάθεια του για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής και εξήρε τόσο το αυτοδιοικητικό όσο και το κοινωνικό του έργο.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον κ. Μαριδάκη για το έργο του και επισήμανε πως η Παγκρήτιος Ένωση, το  μεγαλύτερο πνευματικό-πολιτιστικό σωματείο της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης εδώ και 62 χρόνια, αποτελεί σημείο αναφοράς όλων των Κρητών και έχει ταυτιστεί στη συνείδηση τους με τη μεγάλη πολιτιστική παράδοση της Μεγαλονήσου.

«Τους αγαπάμε και τους τιμούμε τους Κρητικούς για τη λεβεντιά τους, τα φιλόξενα αισθήματα τους και την ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία τους» τόνισε και πρόσθεσε πως θα είναι στο πλευρό όλων των απόδημων Κρητικών που ζουν στο λεκανοπέδιο Αττικής.

Στόχος μας είναι, όπως ανέφερε, στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της Ελλάδας που είναι η Αττική να φτιάξουμε ένα δίκτυο πολιτισμού και παράδοσης προκειμένου να μένουν ζωντανά τα ήθη και τα έθιμα από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

«Σε αυτή μας την προσπάθεια η Κρήτη θα πρωταγωνιστεί καθώς αποτελεί ένα από τα πιο ιδιαίτερα και όμορφα μέρη της χώρας. Όλοι μαζί ενωμένοι μαζί με τους πολίτες θα διεκδικήσουμε αλλαγές με στόχο να διευρύνουμε τις αναπτυξιακές προοπτικές της Αττικής μας και να ενισχύσουμε την εξωστρέφεια της».