Υποψήφιος Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών ο Πειραιώτης Καθηγητής Στάθης Ευσταθόπουλος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με μια λιτή ανακοίνωση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο Πειραιώτης Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και Πρόεδρος της ΠΟΣΔΕΠ Στάθης Ευσταθόπουλος, δημοσιοποίησε την πρόθεσή του να διεκδικήση την Πρυτανεία του ΕΚΠΑ.

Ο κ. Ευσταθόπουλος ενημερώνει ότι δε θα είναι εκ νέου υποψήφιος Πρόεδρος για την ΠΟΣΔΕΠ (ανώτατο συνδικαλιστικό όργανων των πανεπιστημιακών καθηγητών της χώρας), λόγω της υποψηφιότητάς του στο ΕΚΠΑ.

Από τη βράβευση του Στάθη Ευσταθόπουλου για την ιδαίτερη προσφορά του στην παιδεία και την επιστημονική έρευνα

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Στάθης Ευσταθόπουλος, έχει γεννηθεί στον Πειραιά, είναι απόφοιτος της Πρότυπου Ιωνιδείου Σχολής και Α' Αντιπρόεδρος του δραστήριου Συνδέσμου Αποφοίτων της, σπούδασε στην Πάτρα και μετά στην Αγγλία, ενώ θεωρείται από τους κορυφαίους Έλληνες επιστήμονες στον τομέα της Φυσικής Ιατρικής.

Είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Νανοτεχνολογίας στις Επιστήμες Υγείας (ΕΛΕΝΕΠΥ) και πετυχημένος Πρόεδρος της ΠΟΣΔΕΠ, ενώ έχει έντονη και διαχρονική κοινωνική δράση, εντός και εκτός Πανεπιστημίων (λ.χ. είναι Α' Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας).

Διατηρεί χαμηλό προφίλ, αλλά χαρακτηρίζεται από τη μεθοδικότητα και την αποτελεσματικότητά του, ενώ έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια ισχυρούς δεσμούς με Καθηγητές και Διοικητικό Προσωπικό στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΑΘΗ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

Σήμερα, στη συνεδρίαση της ΕΓ της ΠΟΣΔΕΠ, πήραμε σημαντικές αποφάσεις για τις αλλαγές που συντελούνται στα Πανεπιστήμια...

Gepostet von Stathis Efstathopoulos am Montag, 7. Januar 2019