Φίδι "σουλάτσαρε" στον Πειραιά – Η απίστευτη ιστορία!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πόσο πιθανό είναι να δει κάποιος Ιανουάριο μήνα ένα φίδι να κάνει… βόλτα στο δρόμο. Και μάλιστα σε δρόμο του Πειραιά; Κι όμως, είναι.

Συνέβη σε αναγνώστρια του newsit.gr, νωρίς το πρωί της Πέμπτης (03.01.2019). Η ίδια και μια άλλη γυναίκα δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους όταν σε πεζοδρόμιο σε δρόμο του Πειραιά είδαν ένα… φίδι!

Ήταν 09:30 το πρωί, στην οδό Ανδρούτσου, μεταξύ της Ελευθερίου Βενιζέλου και της Ευαγγελιστρίας, στο κέντρο του Πειραιά. Καθώς περπατούσε, είδε στο πεζοδρόμιο ένα φίδι.

Η πρώτη της ενέργεια ήταν να επικοινωνήσει με την Υπηρεσία Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά. Εκεί, όμως, την ενημέρωσαν πως δεν ήταν αρμόδιοι ούτε και μπορούσαν να ελέγξουν από που… προήλθε το φίδι. Αν δηλαδή είχε φύγει από κάποιο ίδρυμα ή κάποιο σπίτι ή κάποια κτηνιατρική κλινική.

Αποφάσισε τότε να επικοινωνήσει με την ΑΝΙΜΑ, τον Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής. Εκεί την ενημέρωσαν ότι το φίδι δεν ήταν δηλητηριώδες. Και όχι μόνο αυτό αλλά της είπαν ότι δεν είναι η πρώτη που τηλεφωνεί στον Σύλλογο για να πει ότι… κάποιο φίδι κάνει την εμφάνισή του σε δρόμο μιας πόλης. Στην Αθήνα, της είπαν, υπάρχουν πολλές ανάλογες περιπτώσεις!

Όταν δε ρώτησε αν υπάρχει περίπτωση το φίδι να το είχε κάποιος ως κατοικίδιο ή να βρισκόταν σε κάποιο pet shop και να έφυγε από εκεί ή ακόμα και να το άφησαν, οι άνθρωποι του ΑΝΙΜΑ, το απέκλεισαν. Το πιο πιθανό, είπαν, να πρόκειται για ένα από τα φίδια που βρίσκονται στις πόλεις.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ

Πηγή: www.newsit.gr