Καρέ καρέ το έγκλημα στον Πειραιά – Τι είπε ο δράστης στους αστυνομικούς

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα σκούντημα στο συνωστισμό του προθάλαμου στο κλαμπ, μια άγρια μάτια και το αλκοόλ να ρέει άφθονο στις φλέβες, έφεραν το κακό. Έγκλημα δια ασήμαντον αφορμήν στον Πειραιά, το βράδυ της αλλαγής του χρόνου.

Η κακιά στιγμή βύθισε μια οικογένεια στο πένθος και άλλη μια οικογένεια στις δικαστικές περιπέτειες, με το γιο της να είναι δολοφόνος και να αντιμετωπίζει βαρύτατες ποινές φυλάκισης.

Το άγριο έγκλημα στον Πειραιά εξιχνιάσθηκε άμεσα από τους έμπειρους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, καθώς έπειτα από απανωτές τηλεφωνικές επικοινωνίες με συγγενείς του δράστη, πείσθηκε να παραδοθεί και μάλιστα συνοδευόμενος από το δικηγόρο του.

Ο δράστης του φονικού, 30 ετών, γεννημένος στον Πειραιά με μητέρα από τον Άγιο Δομίνικο και πατέρα Έλληνα, έχει ποινικό παρελθόν καθώς είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών, αλλά και μια απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον Ιταλού υπηκόου στο Λιμάνι του Πειραιά.

Όσο για το άγριο φονικό έξω από γνωστό κλαμπ της Τρούμπας στον Πειραιά το βράδυ τις αλλαγής του χρόνου, σύμφωνα με πληροφορίες το απέδωσε στην κακιά στιγμή, στο αλκοόλ και στην αυτοάμυνα, καθώς φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως έβγαλε το πιστόλι προκειμένου να προφυλαχθεί από τα χτυπήματα που δέχονταν στο κεφάλι από το μόλις 21 ετών θύμα του.

Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί οπλοφορούσε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, φέρεται να τους είπε πως είχε το όπλο μαζί του για να υποδεχθεί το νέο έτος με μπαλωθιές.

Η τραγωδία ξεκίνησε όταν ο 21χρονος νέος μαζί με την φίλη του έμπαιναν σε γνωστό κλαμπ της οδού Κολοκοτρώνη στην Τρούμπα του Πειραιά. Εκείνη την ώρα έβγαινε από το κλαμπ ο δράστης του φονικού.

Οι δυο νέοι ήλθαν πρόσωπο με πρόσωπο και ο ένας σκούντηξε τον άλλο προκειμένου να περάσουν. Εκεί έγινε το κακό.

Αντάλλαξαν άγρια βλέμματα. Αντάλλαξαν κουβέντες άγριες και το κακό δεν άργησε να γίνει. Ο δράστης είπε στο θύμα: «πάμε έξω ρε … να ξηγηθούμε». Οι δυο άνδρες βγήκαν από κλαμπ και πιάστηκαν στα χέρια. Ξαφνικά ακούστηκαν δυο πυροβολισμοί και ο 21χρονος σωριάστηκε αιμόφυρτος στο δρόμο. Η φίλη του άρχισε να ουρλιάζει μέσα σε πανικό: «… δεν αναπνέει δεν αναπνέει». Το ασθενοφόρο παρέλαβε τον βαριά τραυματισμένο νεαρό και τον μετέφερε άμεσα στο νοσοκομείο. Δυστυχώς ο χρόνος είχε σταματήσει έξω από το κλαμπ, όπως και η καρδιά του νέου ανθρώπου.

Ωστόσο και κατά μια άλλη εκδοχή, που όμως ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις Αρχές, το έγκλημα ίσως έγινε από παρεξήγηση, καθώς ο δίδυμος αδελφός του δράστη τις προηγούμενες ημέρες παρενοχλούσε την φίλη του θύματος, με αποτέλεσμα όταν είδε μπροστά του ο 21χρονος τον δράστη, να του ζητήσει το λόγο πιστεύοντας πως είναι ο αντίζηλος.

Στο μεταξύ δράστης μετά το φονικό πήρε την μοτοσυκλέτα του και εξαφανίστηκε από την περιοχή. Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο απέκλεισαν το χώρο του εγκλήματος και άμεσα πήραν καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες και κυρίως από την κοπέλα που συνόδευε το θύμα, με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να φθάσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος και βέβαια στην ταυτοποίηση του δράστη.

Σήμερα (03.01.2019) το πρωί ο 30χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα του Πειραιά με την κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.