ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Περιζήτητος υποψήφιος ο Γρηγόρης Καψοκόλης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Το έργο του ως Αντιδημάρχου Πρασίνου Πειραιά αναγνωρίζεται από όλους

- Είναι μανιάτικες καταγωγής και «βαμμένος» Ολυμπιακός

- Ζει με την οικογένειά του, εργάζεται στον Πειραιά και θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Το Piraeus Press έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες αναφορές σε εν ενεργεία και υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλου Πειραιά, προκειμένου οι Δημότες Πειραιά, να έχουν καλύτερη εικόνα για εκείνους που ψηφίζουν.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΨΟΚΟΛΗΣ

Ο Γρηγόρης Καψοκόλης είναι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος της μειοψηφίας (Δημοτικός Συνδυασμός «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου) ενώ έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Πρασίνου.

Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά. Ο γιος του κάνει πρωταθλητισμό στην Κολύμβηση με την ομάδα του Ολυμπιακού, ενώ ο ίδιος είναι «βαμμένος» Ολυμπιακός από μωρό!

Ο ίδιος είναι επαγγελματίας εκπαιδευτής οδηγών και ιδιοκτήτης της Σχολής Οδηγών «Ο ΛΕΩΝ».

Οι μέρες που διετέλεσε Αντιδήμαρχος Πρασίνου έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη των Πειραιωτών, καθώς με σκληρή δουλειά και λίγους πόρους (σε ανθρώπινο δυναμικό και οικονομικούς) κατάφερε να «μεταμορφώσει» την εικόνα της πόλης.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στα έργα του Πάρκου Δηλαβέρη και στον προαύλιο χώρο του Σταδίου Καραϊσκάκη.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έγινε σημαντικό έργο και στο κέντρο και τις γειτονιές του Πειραιά, αποτέλεσμα του οποίου ήταν και η επανεκλογή του στις εκλογές του 2014.

ΕΝΤΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Είναι γνωστό ότι το έργο του Γρηγόρη Καψοκόλη αναγνωρίζεται και από την παρούσα Δημοτική Αρχή Μώραλη!

Μάλιστα ο ίδιος φέρεται να δέχεται πιέσεις από την παράταξη Μώραλη και στελέχη της, προκειμένου να κάνει το «μεγάλο πολιτικό άλμα», κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώνεται από τον ίδιο.

Παρόλα αυτά, παραμένει μια ισχυρή μονάδα και είναι βέβαιο ότι η παρουσία του σε οποιονδήποτε δημοτικό συνδυασμό, θα προσδώσει αρκετές εκατοντάδες προσωπικές ψήφους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ