ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Η Αντωνία Καρακατσάνη υποψήφια με τον Γιάννη Μώραλη


  • Ακόμα μια δυνατή υποψηφιότητα από τα Μανιάτικα για τον Γιάννη Μώραλη
  • Με »άρωμα γυναίκας» και μάλιστα δυναμικής επιχειρηματία η υποψηφιότητα της Αντωνίας Καρακατσάνη

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου, θα είναι η Αντωνία Καρακατσάνη.

Η κ. Καρακατσάνη είναι Πειραιώτισσα επιχειρηματίας, μέλος και υπεύθυνη Επιχειρηματικότητας του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά και αντιπρόεδρος της Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η ΜΑΝΗ».

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του, καλωσόρισε την κ. Καρακατσάνη στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», λέγοντας πως είναι μια δραστήρια επιχειρηματίας, μια δυναμική γυναίκα, μέλος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, η οποία έχει διάθεση να βοηθήσει στα κοινά της πόλης μας. Ο κ. Μώραλης σημείωσε, πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που διαπιστώνει ότι άνθρωποι που προέρχονται από τον ιδιωτικό τομέα και έχουν δουλέψει στη ζωή τους, επιθυμούν να συμβάλλουν στην προσπάθεια για έναν καλύτερο Πειραιά.

Η Αντωνία Καρακατσάνη, σε δήλωσή της τόνισε:

«Τίθεμαι στο πλευρό του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Στέκομαι αρωγός στην προσπάθεια που ξεκίνησε πριν 4 χρόνια, για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της πόλης του Πειραιά».

Ποια είναι η Αντωνία Καρακατσάνη;

Επιτυχημένη επιχειρηματίας, ιδιοκτήτρια του γνωστού φούρνου »Άρτος & Μέλι», με δυναμική παρουσία στα κοινά του Πειραιά αλλά και των Μανιατών (Μανιάτισσα γαρ και η ίδια)… και φυσικά γεννημένη Ολυμπιακός!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ