Υποψήφιος με Μώραλη ο Λεωνίδας Μανωλάκος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Χριστουγεννιάτικη «δυνατή μεταγραφή» για τον «Πειραιά Νικητή» και τον Γιάννη Μώραλη

- Στο επίκεντρο το μανιάτικο στοιχείο με την υποψηφιότητα Μανωλάκου

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι ο κ. Λεωνίδας Μανωλάκος.

Ο κ. Μανωλάκος είναι Πειραιώτης. Έχει εργαστεί από το 1987 σε πολλές υπηρεσίες στον Δήμο Πειραιά από όπου συνταξιοδοτήθηκε με τον βαθμό του Προϊσταμένου και έχει υπάρξει 2 φορές Πρόεδρος των εργαζομένων του Δήμου Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του καλωσόρισε τον κ. Μανωλάκο στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», τονίζοντας πως είναι σημαντικό που επιθυμεί να προσφέρει μέσα από τη συμμετοχή του στα κοινά, στην πόλη που μεγάλωσε, ζει και έχει εργαστεί.

«Ο κ. Μανωλάκος είναι ένας δυναμικός άνθρωπος με άποψη για τον Πειραιά, ο οποίος θέλει να συμβάλει στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2014, να γίνει ο Πειραιάς η πόλη που όλοι έχουμε οραματιστεί και εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση», σημείωσε ο Δήμαρχος Πειραιά, προσθέτοντας πως στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» συμμετέχουν άνθρωποι με διάθεση και όρεξη προσφοράς, για μια καλύτερη πόλη.

Ο κ. Λεωνίδας Μανωλάκος σε δήλωσή του τόνισε:

«Ευχαριστώ τον Γιάννη Μώραλη για την τιμή που μου κάνει να με συμπεριλάβει στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», έναν συνδυασμό που στήριξα και το 2014. Ο Γιάννης Μώραλης αγαπάει τον Πειραιά και θα προσπαθήσει να φτιάξει μια πόλη που κάθε Πειραιώτισσα και Πειραιώτης θα ήθελε να έχει. Δεν έφυγα ποτέ από την πόλη μου, διότι εδώ είναι οι συγγενείς μου, οι φίλοι μου. Κάθε γειτονιά του Πειραιά είναι σπίτι μου. Όνειρο και δέσμευσή μου είναι να γίνει ο Πειραιάς μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη, φιλική προς το περιβάλλον και τους πολίτες, αξιοποιώντας τις φυσικές του ομορφιές, την ιστορία του και το όνομά του ως πρώτο λιμάνι της χώρας. Θα είμαι ευτυχής εφόσον εκλεγώ, να συμμετέχω κι εγώ σε αυτή την προσπάθεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ