Δημ. Σύμβουλος ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΙΡΑΙΑ: Όποιος υποστηρίζει την Κυβέρνηση Σαμαρά έχει βάψει τα χέρια του με αίμα!


Άκρως διχαστική και συνάμα προκλητική και υβριστική εμφανίστηκε η Δημοτική Σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Σταθάκη στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά!

Με μια ανεκδιήγητη δήλωση από μικροφώνου ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε όλους τους ψηφοφόρους και υποστηρικτές της Κυβέρνησης Σαμαρά φονιάδες!

Λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι όλοι αυτοί έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα καθώς σύμφωνα με το παραληρηματικό συλλογισμό της, οι αυτοκτονίες λόγω μνημονίου, χρεώνονται και σε όλους του υποστηρικτές της Κυβέρνησης Σαμαρά.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτή η στάση δεν εκφράζει την επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος του οποίου είναι η κ. Σταθάκη και αναμένουμε και επίσημη δήλωση από την αξιωματική αντιπολίτευση που όχι απλά να διαψεύδει αλλά να κατακεραυνώνει τις ασυναρτησίες της Δημοτικού Συμβούλου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ούτε λίγο ούτε πολύ πάνω από 2.000.000 Έλληνες είναι φονιάδες, σύμφωνα με το συλλογισμό του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά!

Αναρωτιόμαστε, γιατί ύστερα από τέτοιες δηλώσεις που προκαλούν το δημόσιο αίσθημα και βέβαια υπονομεύουν το δημοκρατικό μας πολίτευμα, δεν έχουμε άμεση παρέμβαση της ελληνικής δικαιοσύνης!

Πόσο μάλλον, όταν τέτοιες δηλώσεις εκστομίζονται από χείλη νομικού…

@ Το παν στη ζωή είναι να έχεις συνείδηση του ποιος είσαι, ποιος είναι ο ρόλος σου και για ποιο λόγο έχεις επιλεγεί να εκπροσωπήσεις μια μερίδα δημοτών που σε τίμησαν με την ψήφο τους… Αν χάσεις το δρόμο σου, ο κατήφορος είναι μονόδρομος!


Η Δημοτική Σύμβουλος της Μειοψηφίας (ΣΥΡΙΖΑ) Μαρία ΣταθάκηΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΛΕΣ: Σκληρή απάντηση στη Μαρία Σταθάκη περί κυβερνητικών φονιάδων