4η Δημοτική Κοινότητα Πειραιά: Το ευχαριστώ του Προέδρου Τάσου Πούλου!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με το δικό του τρόπο θέλησε να ευχαριστήσει ο Πρόεδρος της Δ' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά τις εταιρίες και τα πρόσωπα που συμβάλλουν καθημερινά στην έμπρακτη στήριξη των ευπαθών ομάδων της περιοχής.
 
Τα Καμίνια και η Παλιά Κοκκινιά είναι από τις γειτονιές του Πειραιά που έχουν πληγεί ιδιαίτερα λόγω της μακροχρόνιας οικονομικής κρίσης.
 
Το έργο του Προέδρου Τάσου Πούλου είναι σημαντικό και ουσιαστικό, καθώς έχει συσπειρώσει έναν σημαντικό αριθμό επιχειρήσεων σε μια προσπάθεια να βοηθηθούν όλοι εκείνοι οι κάτοικοι της 4ης Δημοτικής Κοινότητας που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ούτε καν στα απαραίτητα για την επιβίωση των οικογενειών τους.
 
Αξίζουν συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Τάσο Πούλο, στους κοινοτικούς συμβούλους και βέβαια σε όλους εκείνους που με τις δωρεές τους συμβάλλουν έμπρακτα στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΠΟΥΛΟΥ:
 
Ο  Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά Αναστάσιος Ι. Πούλος και τα μέλη του Συμβουλίου ευχαριστούν από καρδιάς τον κλάδο των Εκτελωνιστών (Ο.Ε.Τ.Ε – Σ.Ε.Π.Α. –Ε.Ε.Π.Α. – Τ.ΑΠ.Ε.Π.Α. – Ε.Α.Κ.Ε.) και τους υπαλλήλους αυτών, τα σούπερ μάρκετ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, το κατάστημα «3GUYS», το αρτοποιείο Αφοί Βασιλείου ΕΠΕ, το ζαχαροπλαστείο ‘’το Γλυκοπωλείο του Προφιτερόλ’’, την εταιρεία Φασουλής Χ. & ΣΙΑ Ε.Ε.-εμπόριο καφέ, τον κ.Καρούντζο Δημήτριο (είδη σοκολατοποιίας), το εργαστήριο ζαχαρωδών προϊόντων του κ.Ζήκα Παναγιώτη, τον κ.Διαμαντάκο (εμπόριο εσπεριδοειδών), τον Διευθυντή το υποκαταστήματος του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμός Ιωαννίνων ΠΙΝΔΟΣ κ.Σκανδάλη Κωνσταντίνο, το τουριστικό γραφείο GrefisHolidays, το τουριστικό γραφείο AllTravelServicesκαι την εταιρεία ‘’ΣΤΑΔΙΟ Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Α.Ε.’’, διότι με ευαισθησία στηρίζουν και συμβάλλουν κάθε φορά στις προσπάθειες μας στη μέχρι τώρα θητείας μας προκειμένου να βοηθήσουμε τις ευπαθείς ομάδες της περιοχής μας (οικογένειες και ιδρύματα).