Ο Πειραιάς θρηνεί τον πρώτο νεκρό στον Σκλαβενίτη της Χατζηκυριακού – Άμεση παρέμβαση εισαγγελέα!


Τίτλοι τέλους έπεσαν για την οικογένεια Κατσίπη το περασμένο Σάββατο, όταν ο αγαπημένος τους Γιάννης, έχασε τη μάχη ύστερα από δυο εβδομάδες παραμονής στην εντατική, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε στο σημείο καρμανιόλα του Πειραιά, έξω από το σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, επί της οδού Χατζηκυριακού.

Ο 26χρονος Γιάννης διέσχιζε την λεωφόρο Χατζηκυριακού με μηχανάκι, όταν ένα ταξί τον διεμβόλισε ακριβώς στο σημείο που με επανειλημμένα ρεπορτάζ έχει υποδείξει το Piraeuspress.gr ως σημείο θανάτου… ακριβώς μπροστά από το σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, με τη μηδενική ορατότητα λόγω των διπλοπαρκαρισμένων ΙΧ-πελατών αλλά και φορτηγών του σούπερ μάρκετ.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ PIRAEUSPRESS.GR (με τον πιο τραγικό τρόπο δυστυχώς)

Αυτό που φοβόμασταν εδώ και μήνες δυστυχώς έγινε. 
 
Ο Πειραιάς θρηνεί τον πρώτο νεκρό στο σημείο.

Τα ρεπορτάζ του Piraeuspress.gr δεν είναι ούτε ένα ούτε δυο αλλά δεκάδες.

 
Κάποιοι έσπευδαν να μας κατηγορήσουν ως υπερβολικούς στην καλύτερη των περιπτώσεων και ως υστερόβουλους (με απώτερο σκοπό το οικονομικό όφελος) στη χειρότερη.
 
Δυστυχώς όμως επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο οι ανησυχίες και τα ρεπορτάζ μας.

Ένα νέο παλικάρι χάθηκε! Είναι ο πρώτος νεκρός και οι ευθύνες ανήκουν τόσο στις αρμόδιες αρχές που δεν έλαβαν δραστικά μέτρα όσο βέβαια και στην ίδια την επιχείρηση ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, που παρά τα τόσα ρεπορτάζ μας δεν έκανε το παραμικρό για να εμποδίσει το κυκλοφοριακό χάος που ακόμα και σήμερα προκαλείται επί της Χατζηκυριακού από οδηγούς της (φορτηγά) και πελάτες. 

 
Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
 
Πιστεύουμε ότι αν και αργά έχει φτάσει η ώρα για να παρέμβει άμεσα η Δικαιοσύνη. Ώστε να μη θρηνήσουμε ακόμα ένα ή περισσότερα θύματα. 
Η ώρα του εισαγγελέα είναι τώρα και θα πρέπει να παρέμβει άμεσα!
 
Το Piraeuspress.gr από τη μεριά του θα συνεχίσει τις προσπάθειες για απόδοση δικαιοσύνης με ακόμα μεγαλύτερη επιμονή, για έναν ακόμα λόγο. Τόσο για την αποφυγή απώλειας κι άλλων ανθρώπινων ζωών όσο και για την δικαίωση της μνήμης του 26χρονου Γιάννη που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.
 
 

Διαβάστε επίσης:

ΘΡΑΣΟΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ: Διπλοπαρκαρισμένα φορτηγά ξεφορτώνουν λίγες ώρες μετά το τροχαίο στην Χατζηκυριακού! (φωτο)

ΤΩΡΑ: Τροχαίο με ΙΧ και μηχανάκι στον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ της Χατζηκυριακού (φωτο)

Το πρόβλημα στη λεωφόρο Χατζηκυριακού επεκτείνεται! (φωτο)

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Θα θρηνήσουμε θύματα με ευθύνη ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ στην Χατζηκυριακού

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ: Κίνδυνος για πρόκληση τροχαίου στον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ (Φωτο)

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Προκαλούν δίχως όρια! (Φωτορεπορτάζ)