ΤΡΑΜ ΠΕΙΡΑΙΑ: Αυτή είναι η εξέλιξη του έργου τον τελευταίο μήνα


Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στον Πειραιά.
 
Με γοργά «βήματα» συνεχίζονται και οι εργασίες για το τραμ.
 
Συγκεκριμένα, για τον μήνα Μάρτιο:
 
Για τις ανάγκες του έργου εφαρμόστηκαν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Μικράς Ασίας, την Γρηγορίου Λαμπράκη και την Ομηρίδου Σκυλίτση.
 
Ολοκληρώθηκαν οι αναγκαίες μετατοπίσεις των δικτύων ύδρευσης της ΕΥΔΑΠ, των δικτύων ΔΕΗ και του δικτύου ΕΠΑ στο απέναντι της διαδρομής του ΤΡΑΜ πεζοδρόμιο της Γρ. Λαμπράκη, ενώ ξεκίνησαν οι μετατοπίσεις δικτύων αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ στο προσκείμενο της διαδρομής του ΤΡΑΜ πεζοδρόμιο της Γρ. Λαμπράκη και στην Ομηρίδου Σκυλίτση (πλατεία Ιπποδαμείας – 34ου Συντάγματος).
 
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο απέναντι της διαδρομής του ΤΡΑΜ πεζοδρόμιο της Γρ. Λαμπράκη και σε δύο κόμβους της Ακτής Θεμιστοκλέους (της Σκλαβούνου & Καζανόβα και της εισόδου στην Μαρίνα Ζέας), ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες διαμόρφωσης της πλατείας Αλικάκου, στο απέναντι της διαδρομής του ΤΡΑΜ πεζοδρόμιο της Εθνικής Αντιστάσεως, στην αναστροφή Λαμπράκη (περιοχή διέλευσης τροχιόδρομου), στα πεζοδρόμια της γέφυρας Λαμπράκη, κλπ.
 
Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή τεχνικών έργων στην περιοχή της προβλεπόμενης στάσης Καραϊσκάκη, στην αναστροφή της Λαμπράκη, στην γέφυρα της Λαμπράκη, κλπ.