ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Το στοιχειωμένο σπίτι στην Καστέλλα και οι ιστορίες τρόμου! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πολλά έχουν ακουστεί και ακόμα περισσότερα έχουν γραφτεί σχετικά με το στοιχειωμένο σπίτι που δεσπόζει στην Καστέλλα.

 
Μεταφυσικά φαινόμενα ή άλλος ένας αστικός μύθος;
 
Πριν από κάποια χρόνια το εν λόγω σπίτι αποτέλεσε θέμα συζήτησης σε άρθρα και εκπομπές!
 
Κάποιοι μιλούσαν για περίεργες φιγούρες που εμφανίζονταν στο σκοτάδι και διάφορα άλλα παράδοξα!
 
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...Το σπίτι αυτό πιθανότατα ανήκε στη γνωστή οικογένεια των Μαυρομιχαλαίων γεγονός που δικαιολογείται από το μονόγραμμα της εξώπορτας.
 
Οι θρύλοι που το στοιχειώνουν δεν είναι  λίγοι ενώ  ο μύθος αυτός που  μιλάει για μια κοπέλα που βιάστηκε και σκοτώθηκε μέσα στο σπίτι από έναν Τούρκο, προφανώς την περίοδο της τουρκοκρατίας, προκαλεί τον μεγαλύτερο τρόμο!
 

123unnamed

 
Κι αυτό διότι,  από τότε, σύμφωνα με φήμες, το πνεύμα της κοπέλας κατοικεί μέσα στο σπίτι, τρομοκρατώντας κάθε επίδοξο επισκέπτη.
 
Το οίκημα έχει δύο πλευρές, η μία είναι πάνω στην αμμουδιά στην παραλία Βοτσαλάκια και η άλλη είναι προς τη μεριά του δρόμου
 
Σύμφωνα με συζητήσεις,  πολλοί άνθρωποι που πάνε στην περιοχή, έστω κι αν δεν γνωρίζουν για το εν λόγω  σπίτι, λένε ότι όταν βρίσκονται εκεί έχουν την αίσθηση ότι κάποιος τους παρακολουθεί.
 
Από την άλλη, αρκετοί είναι εκείνοι που κάνουν λόγο για έναν ακόμη αστικό μύθο και ένα δημιούργημα της ανθρώπινης φαντασίας που "διψά" για περιπέτεια!
 
Πάντως είτε πρόκειται για έναν ακόμη μύθο είτε πρόκειται για φανταστικές περιγραφές το σίγουρο είναι πως το συγκεκριμένο ερειπωμένο κτίριο εξάπτει την περιέργεια!