ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ: Απατεώνες τους πλησιάζουν για να τους ληστέψουν στον Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Φαίνεται πως υπάρχει οργανωμένη σπείρα που δρα στον Πειραιά.

Μόλις προχθές βρέθηκε ένας 91χρονος νεκρός έξω από το σπίτι του στα Καμίνια με την αστυνομία να εικάζει ότι βρίσκεται οργανωμένη σπείρα πίσω από το έγκλημα.

Την Παρασκευή λοιπόν, ο αναγνώστης της Piraeus Press Γ.Τ. μας έστειλε μια προσωπική του μαρτυρία, με αφορμή το γεγονός που έζησε εκείνος με τη γιαγιά του.

Το συμβάν έλαβε τόπο στην Πειραϊκή.

Δυο άγνωστοι, ένας άνδρας και μια γυναίκα ηλικίας 40 ετών περίπου, πλησίασαν τη γιαγιά του Γ.Τ. προφασιζόμενοι ότι χρειάζονται χρήματα για την εφορία, προτείνοντας ακόμα και να πήγαιναν εκείνη τη στιγμή στην τράπεζα για να σηκώσει χρήματα η γιαγιά.

Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμα του φίλου αναγνώστη της PP και ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!

''Καντε μια χαρη και διαδοστε το αν μπορειτε.Μια γυναικα και ενας αντρας γυρω στα 40 τριγυρνανε ψαρευοντας γριες λεγοντας οτι χρωσταει κατι ο γαμπρος τους στην εφορια και οτι αν το πληρωσει θα εχει πολυ μεγαλη επιστροφη και μετα τους λενε να τις πανε στην τραπεζα ή στο σπιτι να παρουν τα λεφτα. Επειδη αυτο μολις εγινε στην πειρα ι κη ενημερωστε και τους υπολοιπους. Αυτο πραγματικα μολις εγινε με την δικια μου την γιαγια και μολις βγηκα στο μπαλκονι να τσεκαρω να δω αν ειναι εκιε ωστε να παρω την αστυνομια ειχαν γινει καπνος ''


Πρέπει όλοι μας να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή και αν αντιληφθούμε το οτιδήποτε να επικοινωνήσουμε άμεσα με την Αστυνομία.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Διαστάσεις πανδημίας έχει πάρει το φαινόμενο με τους απατεώνες που ξεγελούν ηλικιωμένους