Ο Μητροπολίτης Πειραιά ευχαριστεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη θα έχει το μεσημέρι της Μεγ. Πέμπτης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιώς.

Σκοπός της συναντήσεως θα είναι η έκφραση της έμπρακτης αγάπης του κ.Μαρινάκη ο οποίος με μία συμβολική κίνηση προσφοράς σημαντικού ποσού προς το Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητροπόλεώς μας, θα ενισχύσει για μία ακόμη φορά το Φιλανθρωπικό έργο της τοπικής μας Εκκλησίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη ορθομαρμάρωση Ιερού Ναού της Μητροπόλεώς μας, έργο το οποίο έχει αναλάβει η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός.

Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός κ. Βαγγέλης Μαρινάκης θα προσφέρει το Μεγάλο Σάββατο σε Ενορίες, πασχαλινά είδη τροφίμων τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες, ούτως ώστε να μην λείψουν τα αναγκαία από το Πασχαλινό τους Τραπέζι.

Αυτή η πράξη αγάπης, έρχεται να προστεθεί σε σειρά πρωτοβουλιών της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός και του Προέδρου της κ.Μαρινάκη, οι οποίες σχετίζονται με σημαντικές δράσεις της Εκκλησίας στον τομέα της Φιλανθρωπίας, του νεανικού έργου και των Κατασκηνώσεων αλλά και της μισθοδοσίας κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς οι οποίοι δεν μισθοδοτούνται από το Ελληνικό Κράτος.