Ο Γιάννης Μώραλης στον φιλανθρωπικό αγώνα των βετεράνων του Ολυμπιακού (Φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης έδωσε το παρών στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ποδοσφαίρου των εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) και των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Μάλιστα ο κ. Μώραλης έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα της φιλικής αναμέτρησης.

Ο αγώνας, ο οποίος διεξήχθη στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», είχε φιλανθρωπικό σκοπό καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου της Κιβωτού του Κόσμου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

«Είμαστε σήμερα εδώ στο γήπεδο Καραϊσκάκη, σε μια πρωτοβουλία με κοινωνικά χαρακτηριστικά. Θα ήθελα να συγχαρώ και τη ΣΤΑ.ΣΥ. και τους Βετεράνους του Ολυμπιακού για την πρωτοβουλία που έλαβαν, προκειμένου να ενισχύσουν το έργο της Κιβωτού του Κόσμου η οποία έχει αναφορά και στον Πειραιά. Θεωρώ ότι τέτοιου είδους ενέργειες, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη εποχή για τη χώρα και τον Πειραιά, κινούνται στη σωστή κατεύθυνση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους δύο φορείς αλλά και τον κόσμο που είναι σήμερα εδώ για να συνδράμει με την παρουσία του στον φιλανθρωπικό αγώνα. Συγχαρητήρια σε όλους».

70STASY

71STASY

72STASY