Η πιο καθαρή πόλη της Ελλάδας από 1η Οκτωβρίου ο Πειραιάς

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νούμερο ένα προτεραιότητα για τον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή Πειραιά είναι το θέμα της καθαριότητας της πόλης.

Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα οι κάτοικοι κυρίως των γειτονιών του Πειραιά, έχουν ταλαιπωρηθεί στο κομμάτι αυτό. 

Δεδομένων των σημαντικών ελλείψεων σε ανθρώπινο δυναμικό, η συνήθης φράση στο στόμα των δημοτών είναι ''έχουμε να δούμε οδοκαθαριστή εδώ και μήνες''!


Δικαιολογημένα τα παράπονα των δημοτών που εν μέσω κρίσης είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους (τέλη), δικαιολογημένος και ο Δήμος Πειραιά εν μέρει δεδομένων των τεράστιων ελλείψεων σε ανθρώπινο δυναμικό.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Piraeus Press, δυο είναι οι κινήσεις ματ που θα επιχειρήσει ο Δήμαρχος Πειραιά με στόχο ο Πειραιάς να γίνει άμεσα η καθαρότερη πόλη της Ελλάδας.

1. Πρόσληψη συμβασιούχων, η οποία έχει ήδη εγκριθεί, με στόχο να καλυφθεί το κενό κυρίως των οδοκαθαριστών, αλλά και γενικότερα των υπηρεσιών καθαριότητας. Τα αποτελέσματα αναμένεται να είναι ορατά από τις πρώτες κιόλας μέρες του Οκτώβρη.


2. Προμήθεια του νέου στόλου οχημάτων της καθαριότητας με στόχο τη σημαντική εξοικονόμηση πόρων αλλά και τη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας της υπηρεσίας.

Ο χρόνος θα δείξει και οι Δημότες θα κρίνουν την αποτελεσματικότητα των δράσεων της Δημοτικής Αρχής...