ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Διαγωνισμός βιτρίνας για τα καταστήματα της πόλης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Εμπορικός Σύλλογός Πειραιά, με την ευκαιρία του εορτασμού της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας 2015» που θα φιλοξενηθεί στον Πειραιά από 28 έως και 31 Μαΐου διοργανώνει, πέραν των άλλων εκδηλώσεων, διαγωνισμό βιτρίνας μεταξύ των καταστημάτων της πόλης μας, με θέμα «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑΣ».

Η κριτική Επιτροπή, θα αξιολογήσει τις βιτρίνες που θα μετέχουν στον διαγωνισμό, με βάση τα εξής στοιχεία:

Αισθητική Εμφάνιση: Δίνεται έμφαση στον καλόγουστο τρόπο διακόσμησης της βιτρίνας, σε σχέση με το θέμα.

Ευρηματικότητα και Πρωτοτυπία και

Εμπορικότητα: Προώθηση των διατιθεμένων ειδών του καταστήματος με άμεσο ή έμμεσο τρόπο.

Θα απονεμηθούν τρία βραβεία και τρεις έπαινοι στις βιτρίνες που θα διακριθούν, θα δοθούν αναμνηστικές περγαμηνές σε όλους που θα μετέχουν στον διαγωνισμό και αντίστοιχα βραβεία και έπαινοι στους διακοσμητές των βιτρινών.

Την συμμετοχή σας, θα πρέπει να την γνωρίσετε στο Σύλλογό  μέχρι την Πέμπτη 30 Απριλίου. Οι βιτρίνες, πρέπει να είναι έτοιμες μέχρι την Τετάρτη 20 Μαΐου και θα παραμείνουν διακοσμημένες έως και 31 Μαΐου.

Η Κριτική Επιτροπή θα επισκεφθεί τα συμμετέχοντα στον διαγωνισμό καταστήματα, το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Μαΐου για την αξιολόγηση.

Η απονομή των βραβείων, επαίνων και αναμνηστικών, θα δοθούν σε ειδική εκδήλωση σε χρόνο και τόπο, που θα σας γνωστοποιηθεί σύντομα.

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε ένα διαφορετικό λιμάνι της Ευρώπης. Φέτος είναι η 8η χρονιά, διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Διεύθυνση Θάλασσας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από την πλευρά της πόλης μας από το Δήμο Πειραιά, τον Ο.Λ.Π. και το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου.

Είναι η σπουδαιότερη διοργάνωση για τη θάλασσα και θα επισκεφθούν την πόλη μας σημαντικοί διαχειριστές της θαλάσσιας πολιτικής, πολλοί υπουργοί και φορείς από όλη την Ευρώπη.