ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Το ”καλό” παράδειγμα δίνει το περιπολικό της ΕΛΑΣ! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ενώ η κατάσταση στους δρόμους είναι πιο ασφυκτική από ποτέ λόγω των εργασιών του ΤΡΑΜ, ένα περιπολικό της ΕΛΑΣ, στην κυριολεξία προκαλεί με το διπλοπαρκάρισμα επί της λεωφόρου Γούναρη στο κέντρο του Πειραιά και μάλιστα σε ώρα αιχμής.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, τα υπόλοιπα ΙΧ μόλις και μετά βίας διέρχονται δίπλα από το διπλοπαρκαρισμένο περιπολικό της ΕΛΑΣ, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη ασφυξία, στις ήδη γεμάτες από ΙΧ κεντρικές οδικές αρτηρίες του Πειραιά.

Και επειδή ειλικρινά απορήσαμε για το συγκεκριμένο παρκάρισμα, παραμείναμε στο σημείο, προκειμένου να γίνουμε αυτόπτες μάρτυρες μιας θεαματικής καταδίωξης... Αλλά αντί για καταδίωξη είδαμε έναν αστυνομικό να βγαίνει από κατάστημα της περιοχής!

Όταν λοιπόν μέχρι την προηγούμενη μέρα γράφουμε ό,τι κινείται στον Πειραιά, ακόμα και τα οχήματα (φορτηγάκια και μηχανάκια) courier που εξ ανάγκης πραγματοποιούν ολιγόλεπτες στάσεις, καλό θα είναι να δίνουμε πρώτοι το καλό παράδειγμα με τη συμπεριφορά μας και να μην προκαλούμε τους ήδη αγανακτισμένους πολίτες, που πλην των άμεσων φόρων που έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια, καλούνται να πληρώσουν και υψηλότατους έμμεσους φόρους μέσω κλήσεων της Τροχαίας ή διέλευσης από διόδια!

573STP

576STP

Διαβάστε επίσης:

Σαφάρι της Τροχαίας και στον Πειραιά (φωτο)