ΕΚΤΑΚΤΟ: Γκρεμίζουν τον Πύργο του Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η απόφαση είναι οριστική και επικυρώθηκε πριν από λίγο από τη Δημαρχιακή Επιτροπή του Δήμου Πειραιά, σε έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Piraeuspress.gr, από αύριο ξεκινούν οι εργασίες κατεδάφισης του ιστορικού κτιρίου-φαντάσματος που δεσπόζει με την επιβλητική του παρουσία για δεκαετίες, στο λιμάνι του Πειραιά.

Μετά την ανακατασκευή του Δημοτικού Θεάτρου, το ντύσιμο της Ραλλείου εώς ότου παρθεί οριστική απόφαση για τη μεταστέγαση των Δικαστηρίων Πειραιά ή όχι, σειρά είχε ο Πύργος του Πειραιά.

Το κόστος κατεδάφισης αναμένεται να αγγίξει ούτε λίγο ούτε πολύ τα 3.000.000 ευρώ!

"Τα σχέδια αξιοποίησης του Πύργου έπεσαν στο κενό και η κατεδάφισή του αποτέλεσε μονόδρομο για το Δήμο Πειραιά", όπως είπε εμφανώς συγκινημένος ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε στενό του συνεργάτη, εξερχόμενος του γραφείου του.

"Ήταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά πολύ καλή για να είναι αληθινή όπως έλεγε και ο Δημήτρης Κόκοτας σε γνωστή του επιτυχία" τόνισε με έμφαση ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μελάς στον Εκδότη του Piraeuspress.gr Σαράντο Ευσταθόπουλο, που του απάντησε "κάνε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός, κάνε υπομονή μια λεμονιά ανθίζει στη γειτονιά" και ο οποίος βέβαια φέρει ακέραια την ευθύνη για την παραπληροφόρηση του πειραϊκού λαού!

@ Πρωταπριλιά σήμερα και είπαμε να τιμήσουμε την παράδοση και εμείς στο Piraeuspress.gr... Με την ευχή σύντομα είτε να αξιοποιηθεί είτε να κατεδαφιστεί ο Πύργος του Πειραιά!