ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ: Κι άλλες επιθέσεις από την ίδια “ομάδα” στον Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το Piraeuspress.gr αποκαλύπτει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ότι η ομάδα των νεαρών που λήστεψε και μαχαίρωσε τους ανήλικους στα Καμίνια, έχει προβεί σε παρόμοιες ενέργειες και σε άλλες περιοχές του ευρύτερου Πειραιά.

Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις που έχουν δοθεί μέχρι τώρα για την υπόθεση, η ομάδα των νεαρών, εκτελούσε στοχευμένες "επιθέσεις" τόσο στο κέντρο όσο και στις γειτονιές του Πειραιά.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν το βασικό κίνητρο πάντα ήταν η ληστεία, καθώς ένας εκ των βασικών υπόπτων φέρεται να έχει περιπλέξει το θέμα με την κατάθεσή του, μιας και εμπλέκει πολλά πρόσωπα στην υπόθεση, τα οποία σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, θα κληθούν να καταθέσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η "ομάδα" αποτελούνταν από Έλληνες, αλλά υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο εμπλοκής και ενός σεσημασμένου-για αντίστοιχες υποθέσεις-αλλοδαπού, όπως και ενός προσώπου που φέρεται να έδινε τις εντολές (βάσει πάντα των καταθέσεων που έχουν δοθεί).

Σύμφωνα με κύκλους της ΕΛΑΣ το κουβάρι της υπόθεσης, που φαίνεται πως ανοίγει αρκετά, θα έχει ξετυλιχθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, τόσο λόγω της χρήσης των νέων τεχνολογιών που διαθέτει η ελληνική αστυνομία, όσο και των καταθέσεων που έχουν δοθεί.

Εν αναμονή λοιπόν των επίσημων ανακοινώσεων της ΕΛΑΣ και της παραπομπής των δραστών στην ελληνική δικαιοσύνη, το Piraeuspress.gr παρακολουθεί στενά το συγκεκριμένο ρεπορτάζ που συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν από περίπου 17 μήνες και σας κρατά ενήμερους για όλες τις νεότερες εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης:

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ Piraeuspress.gr για την απόπειρα ανθρωποκτονίας στα Καμίνια (φωτο)

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Εξιχνιάστηκε η επίθεση με μαχαίρι στους ανήλικους στα Καμίνια