ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Οι πολίτες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βρεθεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης!


Οι πολίτες ενώνουν τις δυνάμεις τους το Σάββατο με την οικογένεια του 20χρονου φοιτητή για να βοηθήσουν στις έρευνες που γίνονται για τον εντοπισμό τουστον Πειραιά.

Δεν έχει τέλος η αγωνία για την τύχη του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του 20χρονου φοιτητή από την Κρήτη που φοιτούσε στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων. Εχουν περάσει αρκετές ημέρες που ο Βαγγέλης Γιακουμάκης εξαφανίστηκε και τα σενάρια για το τι έχει συμβεί και πού μπορεί να είναι ο 20χρονος φοιτητής ολοένα και φουντώνουν.

Νεώτερες μαρτυρίες υποστηρίζουν ότι είδαν τον φοιτητή από την Κρήτη στον Πειραιά. Οι μαρτυρίες δύο γυναικών, που ισχυρίστηκαν πως συνάντησαν και συνομίλησαν με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη στον Πειραιά, έχουν στρέψει τις έρευνες των αστυνομικών αρχών, αλλά και του ιδιωτικού ντετέκτιβ Γιώργου Τσούκαλη, στην ευρύτερη περιοχή.

Ομως, δεν είναι μόνο ο οι αρχές και ο ιδιωτικός ντετέκτιβ, που αναζητούν στον Πειραιά τον 20χρονο φοιτητή. Σε μία συγκινητική και πρωτοφανή προσπάθεια εντοπισμού του, η οικογένεια του το Σάββατο θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, με απώτερο σκοπό να ξεχυθούν όλοι στους δρόμους της πόλης για να αναζητήσουν τον Βαγγέλη.
Η κίνηση αυτή έχει γίνει ευρέως γνωστή από το facebook και μέσω της σελίδας «ΒΟΗΘΑΜΕ όλοι να βρεθεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης» την οποία διαχειρίζεται η αδερφή του, Ελένη.

Οι συγγενείς του γράφουν Facebook: «Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 μαζευόμαστε όλοι στον Ηλεκτρικό Σταθμό Πειραιά να βοηθήσουμε να βρούμε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Όσοι μπορείτε εκτυπώστε φωτογραφίες του Βαγγέλη ώστε να τις δείχνουμε σε περαστικούς!».

Διαβάστε επίσης: