30 ΧΡΟΝΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ – Εγκαίνια νέων εγκαταστάσεων στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα σπουδαίο γεγονός για τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, αλλά και για τα εκπαιδευτικά δρώμενα της πόλης μας, θα λάβει χώρα  την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 στις νέες εγκαταστάσεις των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς του Πειραιά, που στεγάζονται πλέον σε ένα ιστορικό και όμορφο νεοκλασικό κτίριο  στη συμβολή των οδών Βασιλέως Γεωργίου & Πραξιτέλους 136. Πρόκειται για τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του Φροντιστηρίου του Πειραιά, που συμπίπτουν με την επέτειο της 30ης Ακαδημαϊκής περιόδου των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς !

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς ξεκίνησαν από τον Πειραιά, πριν από 30 χρόνια, το 1989 και σήμερα βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα, αφού διαθέτουν 64 παραρτήματα σε όλη την χώρα, με τον αριθμό των Φροντιστηρίων να αυξάνεται συνεχώς και μάλιστα με ταχείς ρυθμούς.

Ιδρυτής και σημερινός Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς είναι ο Μαθηματικός κος Αθανάσιος Πουκαμισάς. Το 1989 σε πολύ νεαρή ηλικία ίδρυσε το πρώτο Φροντιστήριο του στην καρδιά της πόλης του Πειραιά με πολλά όνειρα, ελπίδες, αλλά κυρίως πίστη στο λειτούργημα του εκπαιδευτικού και αγάπη προς τους μαθητές. Το Φροντιστήριο αυτό άμεσα ξεχώρισε για την οργάνωσή του, το εξαίρετο εκπαιδευτικό του προσωπικό, με «μπροστάρη» στη διδασκαλία τον κο Πουκαμισά. Η πολύ καλή δουλειά σύντομα έφερε και τα εξαιρετικά αποτελέσματα των μαθητών του Φροντιστηρίου στις Πανελλαδικές εξετάσεις και αυτό είχε ως επακόλουθό του, την ολοένα και αυξανόμενη καλή φήμη του Φροντιστηρίου, καθώς και την αθρόα προσέλευση των μαθητών, οι οποίοι πλέον συνέρρεαν, όχι μόνο από την περιοχή του Πειραιά, αλλά και από όμορους Δήμους, όπως το Κερατσίνι, η Νίκαια, ο Ρέντης, ο Κορυδαλλός κλπ.

Αυτή η προσέλευση «επέβαλε» και την ίδρυση παραρτημάτων του πρώτου Φροντιστηρίου Πουκαμισάς του Πειραιά και σε άλλες γειτονικές περιοχές, με την αρχή να γίνεται το 2001, από την περιοχή της Αμφιάλης.

Σήμερα ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς αριθμεί 64 Φροντιστήρια σε όλη την Ελλάδα στα οποία φοιτούν περισσότεροι από 7.500 μαθητές, ενώ την τελευταία τριετία είχε 2.700 επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις !

Στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς, εφαρμόζεται ένα πρότυπο σύστημα εκπαιδευτικών αλληλεπιδράσεων, το οποίο αποτελείται από το μάθημα στο τραπέζι, τα φύλλα εργασίας, την προσομοίωση των εξετάσεων με στατιστική επεξεργασία των αποτελεσμάτων και την παρακολούθηση της εκπαιδευτικής πορείας του μαθητή με τον σύμβουλο καθηγητή. Αυτές οι πρότυπες και πρωτότυπες εκπαιδευτικές παράμετροι, που έχουν σαν στόχο τους την βελτίωση του κάθε μαθητή ξεχωριστά,  υλοποιούνται με απόλυτη συνέπεια και οργάνωση, η οποία πιστοποιείται από σύστημα ποιότητας ISO 9001:2015 από την TUVHELLAS. Σημαντικό επίσης στοιχείο, που αποδεικνύει την εκπαιδευτική υπεροχή του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς είναι η ύπαρξη του εκδοτικού του οίκου των Εκδόσεων Πουκαμισάς που «παράγουν» εξαιρετικά βιβλία για όλα τα βασικά μαθήματα του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου τα οποία «δουλεύονται» καθημερινά μέσα στις τάξεις των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, αλλά παράλληλα κοσμούν τις προθήκες των βιβλιοπωλείων της χώρας μας.

Πλέον, ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, πέραν από τα Φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης που κατέχει την πρώτη θέση Πανελλαδικά, τόσο σε αριθμό φροντιστηρίων, όσο σε πλήθος μαθητών, αλλά και σε επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις κάθε χρόνο, διαθέτει και το μεγαλύτερο δίκτυο κέντρων μελέτης για μαθητές Δημοτικού, αλλά και το μεγαλύτερο δίκτυο κέντρων εκπαιδευτικής ρομποτικής και πληροφορικής, καθώς και 4 κέντρα ξένων γλωσσών.

Το Φροντιστήριο Πουκαμισάς του Πειραιά, που πλέον στεγάζεται στο ιστορικό κτίριο της πόλης μας στην οδό Βασιλέως Γεωργίου & Πραξιτέλους 136 προσφέρει υπηρεσίες Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης, Κέντρου Μελέτης για μαθητές Δημοτικού, Κέντρου εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Πληροφορικής.

Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 ο όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς γιορτάζει και προσκαλεί όλες τις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του Φροντιστηρίου του, στο οποίο θα προσφέρει εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλού κύρους και αξίας που θα γεμίσουν εφόδια και γνώσεις τους αυριανούς πολίτες του Πειραιά !