Ο Ολυμπιακός δίπλα στους μαθητές του Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Θρύλος για ακόμα μία φορά βρίσκεται δίπλα στα παιδιά, αποδεικνύοντας με πράξεις το κοινωνικό του πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μοιράστηκαν εκατοντάδες σκούφοι, αλλά και μπάλες σε δημοτικά σχολεία, γυμνάσια και λύκεια, σε διάφορες περιοχές του Πειραιά. Αναμφίβολα, μία πράξη αγάπης και συμπαράστασης προς τους μικρούς φίλους της ομάδας, αυτές τις κρύες ημέρες του χειμώνα.

oly2

Σε αυτή την κίνηση αλληλεγγύης, την ΠΑΕ εκπροσώπησε η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων κ. Κατερίνα Μυλωνά, ενώ μαζί της ήταν και ο συνεργάτης του Δημάρχου Πειραιώς κ. Γεράσιμος Αγγελετάκης. Οι μαθητές των σχολείων υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό τα δώρα που τους πρόσφερε ο Ολυμπιακός! Παιδιά, αλλά και έφηβοι, φόρεσαν αυθόρμητα τους ερυθρόλευκους σκούφους μόλις τους πήραν στα χέρια τους, αγκαλιάζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την πρωτοβουλία της ΠΑΕ!

oly1

Η εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Κατερίνα Μυλωνά, μίλησε για την κίνηση αγάπης προς τους μαθητές, τονίζοντας πως:

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επισκεφθήκαμε 10 σχολεία του Πειραιά. Αυτή η πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, είναι ιδέα του Προέδρου μας κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Πρόεδρος μας έχει ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν τα παιδιά. Προσπαθεί με ενέργειες σαν την σημερινή και με άλλες που δεν παίρνουν πάντα δημοσιότητα, να συμβάλει με το κοινωνικό του έργο καθημερινά, στο να έχουν όλα τα παιδιά ίσες ευκαιρίες στην άθληση και στη εκπαίδευση. Ευχαριστούμε τους Διευθυντές των Σχολείων και τους εκπαιδευτικούς για τη θερμή υποδοχή που μας επιφύλαξαν".

oly 1