Υπό διάλυση ο Δήμος Πειραιά – Ο Γιάννης Μώραλης δεν μπορεί ούτε συνεδρίαση ΔΣ να κάνει!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Για ακόμη μια φορά δεν συμπληρώθηκε απαρτία στο χθεσινό προγραμματισμένο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, με αποτέλεσμα η συνεδρίαση να μεταφερθεί για το τέλος Αυγούστου.

Η υποβάθμιση συνεχίζεται στο Δήμο Πειραιά σε όλα τα επίπεδα.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης πλέον δεν μπορεί να ελέγξει ούτε την παράταξή του, καθώς λόγω της απουσίας 10 δημοτικών του συμβούλων αναβλήθηκε η χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ.

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ

Μάλιστα φαίνεται πως κάποιοι παίρνουν τόσο στα σοβαρά τη θέση που τους χάρισε Πειραϊκός λαός, που ενώ γνώριζαν ότι θα συζητηθεί το άκρως σημαντικό ζήτημα της ανάπλασης του Μικρολίμανου, εκείνοι πιθανότατα προτίμησαν την... «παραλία»!

Μπορεί να ακούγεται κάπως αστείο το όλο θέμα, αλλά είναι άκρως σοβαρό, καθώς διαφαίνεται ότι ο Γιάννης Μώραλης εκτός από τον έλεγχο της πόλης, έχει απωλέσει και τον έλεγχο των στενών το συνεργατών, στους οποίους δεν μπορεί με τίποτα να επιβληθεί!

Θυμόμαστε ότι παλαιότερα, είχα αναγκαστεί μέσω γραπτής επιστολής να τους «τραβήξει το αυτί» για τις αδικαιολόγητες απουσίες τους από εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά... Όπως φαίνεται όμως ούτε αυτό το μέτρο τελεσφόρησε!

Αλήθεια όμως, αν ένας Δήμαρχος δεν μπορεί να οργανώσει, να συντονίσει και να καθοδηγήσει την ίδια τη δημοτική του ομάδα, πώς θα πράξει το ίδιο για μια ολόκληρη πόλη όπως ο Πειραιάς;