Βασίλης Μιχαλολιάκος: Από το λουμπάγκο και την ακύρωση της συνέντευξης τύπου… στα κλαμπ του Πειραιά! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το Piraeuspress.gr ενημέρωσε εγκαίρως τους αναγνώστες του για την ακύρωση της συνέντευξης τύπου του Βασίλη Μιχαλολιάκου αναλύοντας όλο το πολιτικό παρασκήνιο της απόφασης του πρώην Δημάρχου Πειραιά και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.
 
Ο ίδιος και μέσω συνεργατών του, διέδιδαν τα τελευταία 24ωρα ότι τον ταλαιπωρεί ένα φοβερό λουμπάγκο και πως αυτή ήταν η βασική αιτία της ματαίωσης της συνέντευξης τύπου, που σημειωτέον είχαν κληθεί όλα τα ΜΜΕ της χώρας!
 
Η συνέντευξη τύπου ήταν προγραμματισμένη για χθες Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου το απόγευμα, στο νεοκλασικό του Δήμου Πειραιά επί της οδού Κανθάρου.
 

Όπως προαναφέρθη, η συνέντευξη τύπου δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, με πρόφαση το λουμπάγκο!

Το λουμπάγκο όμως σύμφωνα με τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του facebook του Βουλευτή Α Πειραιά Κώστα Κατσαφάδου, δεν εμπόδισε τον Βασίλη Μιχαλολιάκο να παραστεί λίγες ώρες μετά, σε γνωστό κλαμπ του Πειραιά, όπου και πραγματοποιήθηκαν τα επινίκια του Κώστα Κατσαφάδου!

10947281 914062058627147 7650654144413386496 n

 
Προφανώς ή το λουμπάγκο έρχεται και φεύγει ανά μία ώρα ή ο Βασίλης Μιχαλολιάκος μας δουλεύει όλους, μα πιο πολύ τους φίλους και συνεργάτες του που έσπευδαν να μάθουν αν είναι καλά στην υγεία του μετά τη σχετική διαρροή!
 
 
Καλά λέμε εμείς ότι το facebook έχει κάψει κόσμο και κοσμάκι. Ούτε ένα ψεματάκι δεν μπορούμε να πούμε!
 
Διαβάστε επίσης: