Γιάννης Μώραλης: Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε στον Πειραιά με όποια κυβέρνηση εκλεγεί

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 94ο εκλογικό τμήμα, στο 10ο Γυμνάσιο.

Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Άσκησα το εκλογικό μου δικαίωμα. Ελπίζω να το ασκήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες πολίτες, να είναι σημαντικά αυξημένη η συμμετοχή, ειδικά σε κρίσιμες στιγμές, όπως είναι αυτή για τη χώρα.

Εύχομαι κι εγώ ό, τι και όλοι οι Έλληνες: να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα για τη χώρα, μια χώρα με κυβέρνηση, μια χώρα με συνεννόηση, με κυβέρνηση και κόμματα σε συνεννόηση, με συναινέσεις, με διάλογο, με ηρεμία.

Στόχος είναι να υλοποιούμε αυτά που δεσμευόμαστε και υπογράφουμε. Αυτή πρέπει να είναι πιστεύω βασική επιδίωξη της όποιας κυβέρνησης και αυτό περιμένουν και οι πολίτες όλης της Ελλάδας: αυτά που ακούνε προεκλογικά να τηρούνται μετεκλογικά. Θέλω να πιστεύω ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο για τη χώρα, καλύτερο για την Ελλάδα. Αυτή είναι η αίσθηση που έχω. Πολλοί νέοι άνθρωποι κατεβαίνουν στις εκλογές. Δεν αρκεί βέβαια να είσαι νέος μόνο, γιατί και η εμπειρία έχει τη σημασία της. Νομίζω ότι υπάρχουν προϋποθέσεις να πάμε καλύτερα. Θέλω να είμαι αισιόδοξος».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, εάν είναι έτοιμος να συνεργαστεί με οποιαδήποτε κυβέρνηση προκύψει, ο Δήμαρχος Πειραιά απάντησε:

«Είναι προφανές. Εμείς άλλωστε είμαστε ένας συνδυασμός αλλά και μια δημοτική αρχή που δεν προέρχεται από κόμματα. Χωρίς συγκεκριμένη κομματική ταυτότητα, είμαστε ένας συνδυασμός πολυσυλλεκτικός. Προφανώς όλοι οι άνθρωποι που συμμετείχαμε, είχαμε ένα πολιτικό στίγμα, αλλά δεν προερχόμαστε από κάποιο συγκεκριμένο κόμμα. Ως εκ τούτου, όποια και εάν είναι η κυβέρνηση, είτε είναι ενός κόμματος είτε πολλών, ο Πειραιάς κι εγώ προσωπικά και οι συνεργάτες μου, είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε επ’ ωφελεία της πόλης και των Πειραιωτών. Νομίζω ότι όποια κυβέρνηση και να εκλεγεί ξέρει πολύ καλά ότι ο Πειραιάς έχει μείνει πίσω, ότι ο Πειραιάς είναι αδικημένος και θέλω να πιστεύω ότι από την επόμενη μέρα θα έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε σε συνεργασία με την όποια κυβέρνηση προκύψει, μετά τις σημερινές εκλογές».

1moralis

2mor1

Διαβάστε επίσης:

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Καταγγελία στο Πρωτοδικείο Πειραιά για τις παράνομες διαφημίσεις των υποψηφίων Βουλευτών Πειραιά