Αυτός θα είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά με τη ΝΔ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κλείδωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος της ΝΔ για τον Δήμο Πειραιά - Έχει ξεκινήσει ήδη διερευνητικές συζητήσεις για στελέχωση του συνδυασμού

Το Piraeus Press δημοσιοποιεί ακόμα μια σημαντική αποκλειστικότητα που θα φέρει τα πάνω κάτω στο πολιτικό σκηνικό του Πειραιά, ενόψει των Αυτοδιοικητικών Εκλογών του 2019.

Όπως όλα δείχνουν, έχει κλειδώσει η πρώτη δυνατή υποψηφιότητα απέναντι στον Γιάννη Μώραλη, ο οποίος έχει ανακοινώσει ήδη ότι θα διεκδικήσει εκ νέου τη Δημαρχία.

Οι πληροφορίες του Piraeus Press είναι αρκετά ασφαλείς και εκτός απροόπτου, η υποψηφιότητα του διακεκριμένου Πειραιώτη θα ανακοινωθεί μέχρι τον προσεχή Σεπτέμβρη.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ;

Πρόκειται για προσωπικότητα αναγνωρίσιμη στον ευρύτερο Πειραιά, που θα προκαλέσει τριγμούς στην παράταξη του Γιάννη Μώραλη (λόγω καλών σχέσεων με αιρετούς και συμβούλους του νυν Δημάρχου Πειραιά), με ιδιαίτερα καλές σχέσεις τόσο με την Εκκλησία του Πειραια όσο και με τον Μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μάλιστα, θεωρείται δεδομένο ότι η εν λόγω υποψηφιότητα θα αποτρέψει και την κάθοδο του Βασίλη Μιχαλολιάκου, η οποία συζητιέται εντόνως το τελευταίο διάστημα.

Στόχος είναι να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους της ΝΔ στον Πειραιά, αλλά και τις χιλιάδες δυσαρεστημένων δημοτών που δεν θα ψηφίσουν ξανά τον Γιάννη Μώραλη.

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Παράλληλα, η ΝΔ εξετάζει και την υποψηφιότητα δεύτερου υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά - στρατηγική που θα ακολουθήσει στους περισσότερους δήμους της χώρας - προκειμένου να διασφαλίσει το 50% συν 1, με δεδομένη την απλή αναλογική.

Ήδη ακούγονται συγκεκριμένα ονόματα (2 ονόματα «παίζουν») και για τον «δεύτερο» υποψήφιο της ΝΔ στο μεγάλο λιμάνι!

Και κάπως έτσι τα πράγματα γίνονται αρκετά δύσκολα για τον Γιάννη Μώραλη και τους συνεργάτες του, καθώς όπως όλα δείχνουν οι εκλογές δε θα είναι τελικά «πάρτυ για έναν», αλλά το απόλυτο ντέρμπι!

Το Piraeus Press θα αποκαλύψει τις προσεχείς μέρες το όνομα του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά που φαίνεται να έχει λάβει και τις «ευλογίες» της Πειραιώς!