Η Ένωση Απανταχού Μανιατών στις Ημέρες Θάλασσας Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


ΠΑΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ‘’ΕΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΝΙΑΤΩΝ’’ ΓΙΑ ΤΙΣ ‘’ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ‘’ !


Έχουμε την χαρά να σας προσκαλέσουμε στις παρακάτω εκδηλώσεις που λαμβάνουμε μέρος για την μεγάλη γιορτή του Πειραιά :

‘’Από την Πέμπτη,7/6 έως και την Κυριακή,10/6 σας περιμένουμε στο περίπτερο μας στο ‘’Ρολόι’’ στο Πασαλιμάνι (απέναντι από την πλατεία Κανάρη) στην 2η Γιορτή Εκπαίδευσης’’ που διοργανώνεται από το Ι.Ε.Κ. ΟΜΗΡΟΣ ,ώρες 10:30 έως 22:00 ! Στο περίπτερό μας θα φιλοξενούμε και φέτος μανιάτικες επιχειρήσεις και μανιάτικα προιόντα με σκοπό να προβληθούν οι ομορφιές και οι γεύσεις του υπέροχου τόπου μας !
Στα πλαίσια των δράσεων για την ‘’2η Γιορτή Εκπαίδευσης’’ την Παρασκευή,8/6 ώρα 18:00 θα συμμετάσχουμε στον Πανπειραϊκό διαγωνισμό μαγειρικής-ζαχαροπλαστικής ‘’I love meze’’ με παραδοσιακές μανιάτικες δημιουργίες από τον Σεφ μας Νίκο Βουγιουκλάκη και το Σάββατο,9/6 στις 19:45 το χορευτικό τμήμα του συλλόγου μας με χοροδιδάσκαλό τον Πέτρο Κάρλε θα παρουσιάσει χορούς από την Μάνη μας !

Τέλος ,το Σάββατο,9/6 αμέσως μετά το Πασαλιμάνι πάμε Βεάκειο όπου το χορευτικό μας πάλι θα παρουσιάσει στις 21:30 ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό δρώμενο με άρωμα Μάνης στην εκδήλωση ‘’Χοροί της Θάλασσας’’ που διοργανώνει ο ΟΠΑΝ .

Σας περιμένουμε !

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 6993956933.