Παντρεμένος Υπουργός με ξανθιά δημοσιογράφο μεγάλου καναλιού… στα βράχια της Πειραϊκής!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αυτός πρώην πρωτοκλασάτος Υπουργός και αυτή πολύ γνωστή ξανθιά δημοσιογράφος μεγάλου καναλιού. Ο Πειραιάς στο επίκεντρο του μεγάλου έρωτα!

Κοινό μυστικό αποτελεί για τους ανθρώπους του πολιτικοδημοσιογραφικού χώρου του τελευταίους μήνες, η ''παράνομη'' σχέση του πρώην ''αστέρα'' της πολιτικής και της ταχύτατα ανερχόμενης ξανθιάς παρουσιάστριας!


Εκείνος παντρεμένος, σε ώριμη ηλικία, με αύρα θαλασσινή... Εκείνη νεότερη, αρκετά γοητευτική... φαίνεται πως τον μάγεψε στην κυριολεξία!

Η ερωτική τους φωλιά στον Πειραιά! Και μάλιστα στην Πειραϊκή!!! Εξ ου και τα βράχια της Πειραϊκής... 

Το ''παράνομο'' ζευγαράκι δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο, όσες προσπάθειες και αν κατέβαλαν!


Προφανώς, ο Πειραιάς ήταν το ιδανικό σημείο συνάντησης των δυο. Ίσως τον γνώριζαν καλά, ίσως βόλευε για τις μετακινήσεις τους, ίσως θεωρούσαν ότι δύσκολα θα τους εντόπιζε κάποιος... ίσως όπως μας αναφέρουν οι πηγές μας να υπάρχει ένα ακόμα βαθύτερο δέσιμο με τον Πειραιά!

Όμως οι πληροφορίες της PP είναι παραπάνω από έγκυρες και για αυτό προχωράμε στη μεγάλη αποκάλυψη εν μέσω θέρους και προπαραμονή της Παναγίας!

Ευχόμαστε η Παναγία της Τήνου, η Παναγία η Σουμελά... έστω η Εκατονταπυλιανή της Πάρου... να φωτίσουν το ζεύγος και ιδίως τον πρώην υπουργό ο οποίος οφείλει να έχει ιδιαίτερο δέσιμο μαζί της και ο οποίος μαθαίνουμε ότι κάνει διεργασίες για δυναμική του επαναφορά στο προσκήνιο!

Ας φροντίσει πρώτα να ξεκαθαρίσει τα προσωπικά του και μετά κοιτάζει να σώσει τη χώρα!

Όσο για τη δημοσιογράφο... θα θέλαμε να δούμε πώς θα απέδιδε το δημοσιογραφικό της έργο εάν είχε καλεσμένο τον πρώην Υπουργό! Μάλλον θα έκανε ΜΠΑΜ... καθώς ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται!