Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με πρωτοχρονιάτικες μελωδίες πλημμύρισε σήμερα το Δημαρχείο Πειραιά

Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλλε στον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη η Φιλαρμονική του Δήμου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργου Δαβάκη, του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Νίκου Καρβουνά και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κ. Βασίλη Ταταρόπουλου.

''Υποδεχθήκαμε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τη Φιλαρμονική του Δήμου με τους μαέστρους της και ακούσαμε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα. Είχαμε κάνει παρόμοια εκδήλωση και τα Χριστούγεννα. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία για όλο τον κόσμο, για τους Πειραιώτες, για τις οικογένειές τους και φυσικά για την πόλη μας. Ένα καλύτερο αύριο και ένα καλύτερο μέλλον για τον Πειραιά. Αυτό έχω να ευχηθώ και να υποσχεθώ ότι από την πλευρά μου και τη θέση μου θα κάνω το παν για να το πετύχω'', δήλωσε αμέσως μετά ο κ. Μώραλης.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Πειραιά έδωσε το παρών στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς στην Αγία Τριάδα, στην οποία παραβρέθηκαν από πλευράς Δήμου η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δικτύων κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης, ο Αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου κ. Γιάννης Μελάς, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Νίκος Καρβουνάς, η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κα Κορίνα Λαουλάκου, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού κα Ειρήνη Νταϊφά, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πειραιά κ. Βασίλης Ταταρόπουλος κ.α.

kalanta22