Οι Onirama τραγούδησαν στο Δημοτικό Θέατρο για τα παιδιά του Πειραιά (Φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία του δημοφιλούς συγκροτήματος ''Onirama'' για τα παιδιά που φιλοξενούνται σε Ιδρύματα και Στέγες της πόλης. Η συναυλία διοργανώθηκε από το site για τη σύγχρονη μητέρα 4moms.gr σε συνεργασία με το Δήμο Πειραιά.

 

Περισσότερα από 500 παιδιά βρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και πέρασαν ένα όμορφο απόγευμα με τις μουσικές των ''Onirama'' αλλά και με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από το Εργαστήρι μουσικής των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. Επιπλέον κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχαν πολλές εκπλήξεις καθώς ο Αϊ Βασίλης μοίρασε σε όλα τα παιδιά παιχνίδια, μπαλόνια, σοκολάτες κ.α.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν από πλευράς Δήμου Πειραιά, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού κα Ειρήνη Νταϊφά, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Σταύρος Ελληνιάδης, o Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά κ. Αντώνης Νικοπολίδης κ.α.

 

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης τόνισε:

«Είναι ένα ωραίο απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Οι ''Onirama'' τραγουδούν για τα Ιδρύματα του Πειραιά, το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, τον Καλό Ποιμένα, την Κιβωτό, για τα ειδικά σχολεία του Πειραιά και τα παιδιά είναι χαρούμενα. Είναι μια πρωτοβουλία του Δήμου σε συνεργασία με τις 4moms, τις ευχαριστώ, την κα Νικοπολίδη, την κα Μπασινά, την κα Κυπαρίσση καθώς και τη σύζυγό μου Βάλια η οποία είχε ιδιαίτερη συμβολή.

 

Η εκδήλωση αφορούσε αυτά τα παιδιά τα οποία ήταν προσκεκλημένα και χαίρομαι γιατί η αίθουσα στο Δημοτικό Θέατρο είναι γεμάτη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το συγκρότημα που είχε τη διάθεση να παίξει για τα παιδιά του Πειραιά. Είναι ένα αγαπημένο συγκρότημα ειδικά για τους πιο νέους αλλά και όχι μόνο. Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά, είναι κι αυτή μια ξεχωριστή εκδήλωση.

 

Η πρόθεσή μας είναι να επαναληφθούν παρόμοιες πρωτοβουλίες στον Πειραιά. Αυτή είναι η διάθεσή μας ως δημοτική Αρχή, να κάνουμε ό,τι μπορούμε για τους δημότες και πολύ περισσότερο, τα Χριστούγεννα για τα παιδιά. Είναι μια παιδική γιορτή τα Χριστούγεννα και οφείλαμε να παρέχουμε στους μικρούς μας φίλους ό,τι καλύτερο.

 

Τις δύσκολες μέρες που περνάμε ως χώρα και στον Πειραιά ακόμη περισσότερο τέτοιες βραδιές δίνουν ένα ξεχωριστό χρώμα, δίνουν χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους. Φέτος τα Χριστούγεννα κάναμε ό,τι μπορούσαμε και για τον στολισμό της πόλης και για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Πιστεύω ότι οι Πειραιώτες τηρουμένων των αναλογιών και με βάση τις δυνατότητες που έχει ο Δήμος, χαμογελούν αυτές τις ημέρες και εμείς αυτό θέλαμε να πετύχουμε. Να χαμογελάσουν ξανά''.

 

Η κα Ειρήνη Νταϊφά, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού, δήλωσε:

''Χρόνια πολλά σε όλους. Πρόκειται για μια εξαιρετική εκδήλωση, είναι παιδιά από όλα τα Ιδρύματα του Πειραιώς. Είναι μεγάλη μας χαρά που έχουμε εδώ τους Onirama, τα παιδιά τους λατρεύουν όπως και εμείς το ίδιο, οπότε είμαστε σίγουροι ότι θα περάσουν μια πάρα πάρα πολύ όμορφη βραδιά και είμαστε και ευχαριστημένοι διότι είναι μια πάρα πολύ δύσκολη ημέρα από πάσης απόψεως σήμερα, από μεγάλη ανασφάλεια και πάρα πολύ δύσκολα και άσχημα νέα και είναι καλό όλοι να δημιουργήσουμε μια καλύτερη ατμόσφαιρα και καλύτερη διάθεση τέτοιες γιορτινές ημέρες. Ο Δήμος Πειραιά αναλαμβάνει πάρα πολλές πρωτοβουλίες, είναι και πολλά πράγματα που γίνονται και εκτός Δημοτικού Θεάτρου καθώς βοηθάμε Ιδρύματα, Ορφανοτροφεία και πολλά παιδιά τα οποία το έχουν ανάγκη, αστέγους κ.τ.λ. Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε ανθρώπινοι 365 ημέρες το χρόνο, το κάνω σε προσωπικό επίπεδο πάρα πολύ εδώ και πολλά χρόνια στη ζωή μου. Ευελπιστώ αυτή την ιδέα και την άποψη να την περάσω και στον Πειραιά και μέσω του Δημοτικού Θεάτρου και όλου του τμήματος Πολιτισμού που ευελπιστώ να υπηρετήσω τα επόμενα χρόνια στον Πειραιά. Ελπίζω να περάσω αυτή την άποψη, παρόλο που οι περισσότεροι άνθρωποι την έχουν, δε μπορούν να την οργανώσουν, ας ελπίσουμε ότι θα καταφέρουμε εμείς, κάποιοι να τους οργανώσουμε για να μπορούν να αποδώσουν γιατί έχουμε πάρα πολλούς εθελοντές οι οποίοι θέλουν να αποδώσουν έργο στον Δήμο Πειραιά. Ας ελπίσουμε ότι θα τους ενεργοποιήσουμε όλους για να κάνουν αυτό που πρέπει για το καλό των συνανθρώπων μας''.

 

Η κα Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη, Εκπρόσωπος του site 4moms.gr δήλωσε:

''Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία. Οι 4moms με τη συμβολή της Βάλιας Μώραλη υποδεχόμαστε στο Δημοτικό Θέατρο τους Onirama σε μια βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά από τα Ιδρύματα της πόλης. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό πάντα να λαμβάνονται τέτοιες πρωτοβουλίες και όχι μόνο γιορτινές ημέρες και οι 4moms το κάνουν πράξη καθώς ό,τι κάνουμε έχει φιλανθρωπικό σκοπό και θέλουμε να αγγίζει όλα τα παιδιά αλλά και τις οικογένειες τους''.

Ο κ. Θοδωρής Μαραντίνης, Τραγουδιστής των Onirama, τόνισε:

''Γίνεται κάτι πολύ όμορφο για τα παιδάκια των Ιδρυμάτων του Πειραιά που οργάνωσαν οι 4moms σε συνεργασία με το Δήμο σε αυτό τον πανέμορφο χώρο. Είναι γιορτινές ημέρες και θέλαμε να βρούμε έναν τρόπο για να προσφέρουμε χαρά στα παιδιά, οι μέρες αυτές τους ανήκουν και ο καθένας μας πρέπει να βοηθάει πάνω σε αυτό. Μας προτάθηκε να διασκεδάσουμε τα παιδιά, βρήκαμε το χώρο και το χρόνο και δεχθήκαμε με μεγάλη χαρά. Προσπαθούμε και μέσα από τη δική μας δράση να βοηθάμε, πόσο μάλλον τα παιδιά. Θεωρώ ότι όσοι βρίσκονται στα φώτα οφείλουν να στηρίζουν το συνάνθρωπο. Πάντα πρέπει να είμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται και να δείχνουμε την αγάπη μας. Εύχομαι αγάπη, υγεία και περισσότερα χαμόγελα για το 2015''.

 

synaylia on 1

 

sinaylia on 2

 

sinaylia on 3

 

sinaylia on 4