ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ο Γιάννης Μώραλης σε Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στα Κέντρα Αγάπης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης στον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, ο οποίος έδωσε το παρών στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστο Αγραπίδη.

Ο κ. Μώραλης αντάλλαξε ευχές με τα μέλη των Ε1, Γ2 και Ε2 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης και παρακολούθησε το εορταστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε:
''Στον τομέα των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης έχουμε καταβάλει προσπάθειες σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό και τον Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Στόχος είναι να βελτιωνόμαστε καθημερινά και με τη συνδρομή του έμπειρου Αντιδημάρχου κ. Αγραπίδη. Βάλαμε υπολογιστές σε όλα τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης ώστε να συνταγογραφούμε ηλεκτρονικά από τον Ιανουάριο - Φεβρουάριο. Οι εκδρομές, τις οποίες δικαιούστε, θα είναι πιο συχνές και καλύτερα οργανωμένες απ’ ότι πριν. Κάναμε μια ωραία γιορτή στο ΣΕΦ, που ήταν υψηλού επιπέδου και όλοι διασκεδάσαμε. Προσπαθούμε να ενισχύσουμε και τα Κέντρα Αγάπης. Υπάρχουν ακόμα ελλείψεις, ωστόσο καταβάλλονται προσπάθειες αν και οι δυνατότητες μας είναι σχετικά περιορισμένες. Προσπαθούμε και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε, ώστε να βελτιωνόμαστε μήνα με το μήνα, χρόνο με το χρόνο, να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι για εσάς. Θα είμαστε δίπλα σας. Χρόνια πολλά, να είστε καλά. Εύχομαι υγεία σε όλους".

DIANOMI 1

DIAOMI 2

Ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης τόνισε:
"Θα ήθελα να υπερτονίσω αυτό το οποίο είπε ο κ. Δήμαρχος, ότι πρέπει να μας νοιώθετε δίπλα σας. Η Δημοτική Αρχή είναι κοντά σας, είναι μαζί σας και γι’ αυτό βρισκόμαστε εδώ, για να μπορούμε να συζητάμε και να προσπαθούμε να λύνουμε το κάθε πρόβλημα που εμφανίζεται παρά τις οικονομικές δυσκολίες που είπε

ο κ. Δήμαρχος. Γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε στο βάθος μιας κρίσης . Γνωρίζουμε ότι η κρίση αυτή έχει χτυπήσει περισσότερο την τρίτη ηλικία. Γνωρίζουμε ότι ο Δήμος έχει επιφορτιστεί με ένα επιπλέον βάρος να στηρίξει περισσότερο τον ελεύθερο χρόνο σας, περισσότερο το εισόδημα σας με όλα αυτά τα προγράμματα και τις πρωτοβουλίες που ανέφερε ο κ. Δήμαρχος, αλλά και να στηρίξουμε περισσότερο την υγεία. Πρέπει να νοιώθετε ότι είμαστε το στήριγμά σας. Στην προσπάθεια αυτή σας θέλουμε όλους μαζί. Πρέπει να λειτουργούμε σαν μια οικογένεια. Χρόνια πολλά, καλές γιορτές και να είτε σίγουροι ότι το 2015 θα είναι καλύτερο γιατί και ο Δήμος Πειραιά θα είναι καλύτερος του χρόνου