Ο Νίκος Γέμελος προπονητής της χρονιάς 2014! (Φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στην 61η τελετή απονομής των ετήσιων βραβείων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου που πραγματοποιήθηκε χθες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.

Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης εκδήλωσης, στην οποία τιμούνται οι καλύτεροι αθλητές της χρονιάς, βραβεύθηκε ως κορυφαίος προπονητής για το 2014 ο Ομοσπονδιακός προπονητής κολύμβησης, προπονητής του Ολυμπιακού και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά κ. Νίκος Γέμελος.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε: "Η βράβευση του Νίκου Γέμελου ως κορυφαίου προπονητή για το 2014 μας κάνει όλους υπερήφανους. Είναι μια δικαίωση για τον Νίκο ο οποίος αποτελεί εκτός από κορυφαίο προπονητή, υπόδειγμα ανθρώπου, οικογενειάρχη και δασκάλου. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι΄ αυτή τη διάκριση καθώς επισφραγίζει μια διαδρομή γεμάτη επιτυχίες που έχει γεμίσει υπερηφάνεια όχι μόνο την πόλη μας τον Πειραιά, αλλά ολόκληρη την Ελλάδα. Αποτελεί τιμή για εμένα να έχω δίπλα μου στο δημοτικό συμβούλιο μια προσωπικότητα του αθλητισμού όπως είναι ο Νίκος Γέμελος."

GEMELOS

GEMELOS 2