ΟΝΝΕΔ: «Κοινωνικό Δέμα» με χριστουγεννιάτικα χαμόγελα για όλους!


Ενόψει της γιορτινής περιόδου των Χριστουγέννων, για ακόμα μία χρόνια, προσφέρουμε χαμόγελο στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Στα πλαίσια της δράσης xmassmiles, η κοινωνική προσφορά της ΟΝΝΕΔ φέτος εστιάζει στα παιδιά που μεγαλώνουν στα ορφανοτροφεία της χώρας.

Στόχος μας, είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα είδη, όπως ρούχα, τρόφιμα, παιχνίδια, φάρμακα κλπ, τα οποία στη συνέχεια θα τα παραδώσουμε στα κατά τόπους ιδρύματα που φιλοξενούν τα παιδιά χωρίς οικογένειες.

Μέχρι την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014, θα έχει ολοκληρωθεί η συγκέντρωση των ειδών σε κάθε Νομό της χώρας. Η κάθε Νομαρχιακή Επιτροπή με ανακοίνωσή της θα ενημερώσει για τις ώρες και τα σημεία όπου θα γίνεται η συγκέντρωση των ειδών. Στη συνέχεια, τα είδη που έχουν συγκεντρωθεί θα παραδοθούν στην Επαρχία από τις Νομαρχιακές Επιτροπές στα ιδρύματα που φιλοξενούνται τα παιδιά.

Στην Αττική, τα είδη θα συγκεντρωθούν στα κεντρικά γραφεία της ΟΝΝΕΔ.

Η κεντρική δράση παράδοσης των ειδών στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 στα Παιδικά χωριά SOS.

Παράλληλα λειτουργεί η ιστοσελίδα www.xmassmiles.gr.

Στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε η ανάγκη για προσφορά και αλληλεγγύη είναι περισσότερο από ποτέ υπαρκτή. Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των συνανθρώπων μας, προσφέροντας ευτυχία και χαμόγελο αυτές τις Άγιες μέρες.

proskopoi sygkentrosi

proskopoi sygkentrosi1 1