ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Προσπάθειες για την τόνωση της αγοράς εν όψει Χριστουγέννων

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την τόνωση  της αγοράς του Πειραιά εν όψει των εορτών επιδιώκει ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης.

Σύμφωνα με επιστολή προς τα μέλη του αναφέρει:

"Μπαίνοντας στο ρυθμό των γιορτών και νοιώθοντας την ανάγκη να δημιουργήσουμε μια γιορτινή ατμόσφαιρα σε μια συμφέρουσα και ελκυστική για τους πελάτες μας-καταναλωτές αγορά, σας καλούμε να συμμετέχετε στην κοινή προσπάθεια τόνωσης της πειραϊκής επιχειρηματικότητας, με:

Την προσφορά γλυκών κερασμάτων ή συμβολικών δώρων στα παιδιά και στους μεγάλους.

Την διοργάνωση, σε συνεννόηση με τα γειτονικά σας καταστήματα, τοπικών γιορτινών δράσεων – εκδηλώσεων, ιδιαίτερα την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, ημέρα μεγάλης Χριστουγεννιάτικης γιορτής.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Γιορτινό τρένο του Πειραιά θα περιηγεί δωρεάν τα παιδιά και τους επισκέπτες, εκτελώντας κυκλικό δρομολόγιο – αφετηρία Γρ. Λαμπράκη 150 (μπροστά στο κτίριο του πρώην ΥΕΝ), Βασ. Γεωργίου, Ηρ. Πολυτεχνείου, 2ας Μεραρχίας, Ακτή Μουτσοπούλου-Πασαλιμάνι και επιστροφή στην αφετηρία. Επίσης, θα διατεθεί και η φιλαρμονική του Δήμου για να πλαισιώσει τις γιορτές.

Ο Σύλλογός μας θα αναλάβει την δημοσιοποίηση των ανωτέρω σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ώστε να προβληθούν άμεσα στους καταναλωτές.

Η συμμετοχή όλων των καταστημάτων θα βοηθήσει να προβάλλουμε την πόλη μας, σαν μια πόλη γιορτή με εκπλήξεις και χαμόγελα και την τοπική μας αγορά, σαν μια αγορά ελκυστική και συμφέρουσα, που αξίζει να την επισκεφτεί κάποιος, να την γνωρίσει και να την στηρίξει, δίνοντας παράλληλα μια ανάσα χαράς και αισιοδοξίας σε μικρούς και μεγάλους καταναλωτές και επισκέπτες, που θα μπορούν να μοιραστούν εμπειρίες, να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις και να διασκεδάσουν."