H “Κοιλάδα των εκπλήξεων” από το Δημοτικό θέατρο Πειραιά…στο Belle Amie! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το θερμό χειροκρότημα του κοινού απέσπασε η παράσταση του Πήτερ Μπρουκ, Η κοιλάδα των εκπλήξεων, που ανέβηκε την Τρίτη (2/12) στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά.

Ο Πήτερ Μπρούκ στην «Κοιλάδα των εκπλήξεων» εξερευνά τις εντυπωσιακές εμπειρίες ανθρώπων που βλέπουν τον κόσμο κάτω από ένα διαφορετικό φως. Θέμα του οι άγνωστες πτυχές του ανθρώπινου εγκεφάλου. Περιδιαβαίνοντας τα όρη και τις πεδιάδες της ύπαρξης μας, με σταθμό την έκπληξη και τον εντυπωσιασμό, ο Μπρούκ, συνεχίζει και συμπληρώνει το θέμα που ασχολήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν. Το ταξίδι στο Θέατρο που αντιγράφει την ζωή.

Αμέσως μετά τη λήξη της παράστασης το Belle Amie (στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Δημοτικό Θέατρο και το Δήμο Πειραιά), φιλοξένησε στο ζεστό του χώρο τους ηθοποιούς της παράστασης, Κάθριν Χάντερ, Μαρτσέλο Μάγκνι, Τζάρεντ ΜακΝιλ, τον δήμαρχο Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη, την κ. Ειρήνη Νταϊφά, τον κ. Τάκη Τζαμαργιά, τον κ. Σταύρο Ελληνιάδη,την κ. Κ. Παναγοπουλου, τον κ. Τσιμογιαννη,τον κ Ηλία Σαλπέα και άλλους.

Να σημειωθεί πως οι παραστάσεις θα συνεχιστούν μέχρι το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου.

dm2

dm1

dm3

dm4

dm5

Φωτογραφίες: Κατερίνα Γκιώνη