Μίλησε ο πιστολέρο του Μικρολίμανου – Συνελήφθη γνωστός εκτελεστής

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πολύτιμες πληροφορίες για τον εγκέφαλο της συμμορίας φαίνεται πως έδωσε ο μακελάρης του Μικρολίμανου στους άνδρες της ΓΑΔΑ, με αποτέλεσμα σήμερα το μεσημέρι να συλληφθεί ένα από τα πιο σκοτεινά πρόσωπα της μαφίας.

 
Ο 31χρονος κακοποιός "καλαήδησε" στους αστυνομικούς και τους οδήγησε στα Σεπόλια, στο σπίτι ενός περιβόητου Αλβανού εκτελεστή που είναι γνωστός με το όνομα Μέτσι.
 
Η ΏΡΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ
 
Αφού απέσπασαν τις πολύτιμες πληροφορίες που τους οδήγησαν στον Αλβανό εκτελεστή, οι άνδρες της ΓΑΔΑ τον παρακολουθούσαν για ώρες μέχρι τη στιγμή που ο Μέτσι έφτασε έξω από το σπίτι του στα Σεπόλια.
 
Εκεί οι αστυνομικοί τον αιφνιδίασαν, κατάφεραν να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν εντός της οικίας του όπου βρέθηκε και συνελήφθη ακόμα ένας συνεργός του, γνωστός με το όνομα Κλόντιαν.
 
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ,ΜΕΤΣΙ
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Μέτσι είναι άνθρωπος γνωστού ανθρώπου της νύχτας, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή.
 
Ο δεύτερος μη μπορώντας να δεχτεί τη σύλληψή του, ανάθεσε σε γνωστό 'Ελληνα εκτελεστή το συμβόλαιο θανάτου για τον αξιωματικό που τον συνέλαβε.
 
Η αστυνομία ωστόσο κατάφερε και συνέλαβε τον Έλληνα πριν..."υπογραφεί" το συμβόλαιο θανάτου και έτσι το ρόλο του εκτελεστή που είχε σκοπό να σκοτώσει τον αξιωματικό ανέλαβε ο Μέτσι.
 
Η ιστορία του συμβολαίου θανάτου έγινε γνωστή μετά τις συλλήψεις που είχαν γίνει για την απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου.
 
Πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή τη στιγμή το συμβόλαιο θανάτου κατά του αστυνομικού έχει φτάσει στις 200.000 ευρώ.