Συγκλονιστική μαρτυρία: “Ο πιστολέρο του Μικρολίμανου είναι φονιάς” (Βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του κακοποιού που σκόρπισε τον τρόμο στο Μικρολίμανο τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Οι αστυνομικοί κάθε ώρα της έρευνας βρίσκονται μπροστά σε νέες αποκαλύψεις για την ταυτότητα του δράστη και τις εγκληματικές του πράξεις.

Μια νέα αποκάλυψη συμπληρώνει το πάζλ του μυστηρίου που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από το περιστατικό.

Ήταν 31 Οκτωβρίου 2014, όταν ο Μπάκο Αρμπέρ γάζωσε με καλάσνικοφ ένα μαγαζί στο Μεταξουργείο.

Εκεί βρήκε τραγικό θάνατο ο 43χρονος οικογενειάρχης, Γιάννης Κυριακόπουλος, πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών ενώ τραυματίστηκε μια νεαρή γυναίκα.

Το κατάστημα μετά την τραγωδία δεν άνοιξε ξανά .

Λίγο καιρό μετά το φονικό ο φίλος του θύματος, Γιάννη Κυριακόπουλου, μίλησε στην κάμερα για τον δολοφόνο του καλύτερου του φίλου.

"Ο Γιάννης ήταν ένα χαμογελαστό παιδί" λέει και συνεχίζει "ήρεμος, οικογενειάρχης, την περισσότερη ώρα την πέρναγε να λέει ανέκδοτα στην παρέα για να γελάμε όλοι. Δεν τσακώθηκε ποτέ με κανέναν, δεν είχε πειράξει κανέναν".

"Αυτός δεν είναι δολοφόνος, είναι αλήτης. Πρέπει να είναι ψυχάκιας, είναι αδύνατον αυτό που έκανε.Ο Γιάννης βρέθηκε τυχαία εκείνο το βράδυ στο μαγαζί. Ημασταν μαζί στο διπλανό μαγαζί ενός φίλου μας, εγώ έφυγα και πήγα σπίτι και εκείνο πήγε από εκεί να πιει ένα ποτό και να συνεχίσει τη διασκέδασή του. Ο Γιάννης είχε ραντεβού με το θάνατο" καταλήγει.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ:

Πηγή βίντεο: newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΩΣ ΈΓΙΝΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης: