ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ: Πως περιέγραψε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος την άγρια επίθεση (Βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη μίλησε σήμερα το πρωί, για το μακελειό του Σαββάτου, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στο Μικρολίμανο.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Μπήκε κατά τις 4 παρά τέταρτο στο κατάστημα το δικό μου, έμεινε για μισή ώρα, ήπιε, διασκέδασε, ήπιε 3-4 ποτά και κέρασε δυο κοπέλες αλβανικής καταγωγής.

Όλα νορμάλ, ωραία. Δεν υπήρχε προκλητική συμπεριφορά. Γέλαγαν με τα κορίτσια, δεν δημιουργήθηκε τίποτα, ούτε διαφωνία. Αντιθέτως άφησε και πουρμπουάρ, γιατί απ΄ ότι θυμάμαι ήταν 45 ευρώ ο λογαριασμός και άφησε 50 και έφυγε όμορφα και ωραία.

Πλήρωσε έφυγε από το κατάστημαχωρίς να προκύψει οτιδήποτε.

Όταν έφυγε από το κατάστημα, βρισκόμουν στην είσοδο τυχαία. Έφυγε όμορφα και ωραία, ούτε έβρισε, ούτε απείλησε..

Έφυγε και ξαναγύρισε μετά από 5-10 λεπτά χωρίς λόγο και άρχισε με ένα καλάσνικοφ να πυροβολεί τον κόσμο.

Η πρώτη, δεύτερη λάμψη από τον πυροβολισμό, όπως μου είπαν και οι περισσότεροι πίστεψαν ότι είναι βεγγαλικό, κάτι οπως ρίχνουν στα πάρτι.

Και όταν αντιλήφθηκα ότι πέφτει η τζαμαρία, ότι είναι πυροβολισμοί, εκεί ειπώθηκε να πέσουν όλοι κάτω και να κλείσει η μουσική. Πυροβόλησε...εξακολούθησε να πυροβολεί γιατί όπως έμαθα από την αστυνομία, μάζεψε 14 κάλυκες και τράπηκε σε φυγή. Όλα τα άτομα σε πανικό. Χτυπημένα άτομα, τραυματίες. Καλέσαμε αστυνομία, ασθενοφόρα...

Ήταν 7-8 τραυματίες να τους μεταφέρουμε μέχρι να έρθουν τα ασθενοφόρα, αλλά καλύτερα τους είπαμε να περιμένουμε.

Κοπέλες ούρλιαζαν από το πουθενά! Ούτε στην Παλαιστίνη δεν συμβαίνουν αυτά. Όταν έπεσαν όλα τα άτομα στο έδαφος, εκεί αντίκρισα αυτό το άτομο, το οποίο εκ των προτέρων το είχα δει μέσα στο κατάστημα.

Τώρα είμαι έξω από το ΚΑΤ πάω να δω την κοπέλα που έχει τραυματιστεί στο πόδι. Ευτυχώς που δεν υπήρχε νεκρός. Τον είχα δει και τον είχα παρατηρήσει... Ήταν ατημέλητος, Μου φάνηκε περίεργος.

Πρώτη φορά τον είδα αυτόν τον άνθρωπο... Εκ των υστέρων έμαθα από την αστυνομία ότι είναι ψυχοπαθής, χρήστης κοκαίνης, έχει δημιουργήσει ίδια επεισόδια σε 3-4 καταστήματα σε όλη την Αθήνα, έχει σκοτώσει άνθρωπο, έχει πυροβολήσει αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Είναι σεσημασμένος και απορώ γιατί κυκλοφορεί ελέυθερος! Πρέπει να σκοτώσει παιδιά για να συλληφθεί; Πρέπει να γίνει Σικάγο η Ελλάδα;"

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΩΣ ΈΓΙΝΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο μακελάρης του Μικρολίμανου (φωτο)

Επίθεση με καλάσνικοφ σε μαγαζί στο Μικρολίμανο - Άγνωστος "γάζωσε" 11 άτομα

Αυτή είναι η σφαίρα που αφαιρέθηκε από τον τραυματία στο Μικρολίμανο

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ: Αυτό είναι το προφίλ του δράστη της επίθεσης!

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ: Σοκάρουν οι περιγραφές των αυτόπτων μαρτύρων!