UNESCO ΠΕΙΡΑΙΑ: Εορταστική προσφορά για τα μέλη του Ομίλου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων διοργανώνει εορταστικές εξορμήσεις ( 24-28/12/2014 Χριστούγεννα

30/12-03/01/2015 Πρωτοχρονιά) με αφορμή τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στην Αμάρυνθο Ευβοίας!

Το Ξενοδοχείο ΣΤΕΦΑΝΙΑ βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Ευβοίας. Σε απόσταση 29 χμ. από την πρωτεύουσα του νησιού τη Χαλκίδα με την περίφημη γέφυρα του ανεξήγητου μυστηρίου της Παλίρροιας. 7 μόλις χμ. από την ιστορική πόλη της Ερέτριας, το αρχαιολογικό Μουσείο της οποίας αποτελεί πόλο έλξης ξεχωριστού ενδιαφέροντος.

Ενώ 800 μόλις μ. από το κέντρο της γραφικής πόλης της Αμαρύνθου το Ξενοδοχείο ΣΤΕΦΑΝΙΑ πάνω στο κύμα της θάλασσας
του Ευβοϊκού προσφέρει στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης.

omilos

Λίγα λόγια για το νησί...

Η Εύβοια, το δεύτερο σε μέγεθος νησί της χώρας μας, είναι ιδανικός τόπος για διακοπές όλες τις εποχές του χρόνου. Οι εκδρομείς καθώς και οι τουρίστες προσελκύονται, τόσο από τις ανεξάντλητα άγριες φυσικές ομορφιές της, όσο και από τα διάφορα μνημεία της. Τα δάση από πεύκα και από πλατάνια με τις πηγές και τα τρεχούμενα νερά, οι μαγευτικές αμμουδερές παραλίες με τους αναρίθμητους ορμίσκους και τα γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου, τα ορεινά συγκροτήματα και οι εύφορες πεδιάδες, το παλιρροϊκό φαινόμενο στον πορθμό του Ευρίπου και τα φαράγγια, ολοκληρώνουν την πανέμορφη εικόνα της Εύβοιας.

Στην προσφορά περιλαμβάνεται πλούσια ημιδιατροφή (πρωινό + γεύμα), το χριστουγεννιάτικο ή αντίστοιχα πρωτοχρονιάτικο GALA
με εορταστικά μενού, χορό και μουσικό πρόγραμμα!

Για πληροφορίες /-κρατήσεις: Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, τηλ. 210 4110678