ΒΟΜΒΑ στο ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Δείτε ποιος κατεβαίνει για Δήμαρχος απέναντι στον Γιάννη Μώραλη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το Piraeuspress.gr πάντα έγκυρο και αποκαλυπτικό, ανοίγει πρώτο το φάκελο των επερχόμενων Δημοτικών Εκλογών του 2019.

Το ρεπορτάζ που αφορά στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του ευρύτερου Πειραιά δε θα γινόταν να μην ξεκινούσε με τον «Μητροπολητικό» Δήμο του Πειραιά.

Το Λιμάνι αναμένεται να βρεθεί σε έντονη τροχιά ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια και αφού ξεπεραστούν σημαντικότατα προβλήματα όπως αυτά των έργων του ΜΕΤΡΟ και του ΤΡΑΜ, για αυτό και το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί ιδίως στο Δήμο Πειραιά.

Αστάθμητος παράγοντας για τις εξελίξεις στον Δήμο Πειραιά παραμένει η πρόθεση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για καθιέρωση της απλής αναλογικής ψήφου.

Παρόλα αυτά ήδη καταγράφονται οι πρώτες κινήσεις στην σκακιέρα των Δημοτικών Εκλογών του Πειραιά και μάλιστα με ιδιαίτερη σημειολογία.

Από το στενό περιβάλλον του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και τα φίλα προσκείμενα προς αυτόν ΜΜΕ, διαρρέεται όλο και πιο έντονα σε κάθε τόνο, ότι ο νυν Δήμαρχος θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τον Δήμο Πειραιά.

Ποιος ή ποιοι όμως θα βρεθούν «απέναντί του» σε αυτή την εκλογική μάχη;

Μείνετε συντονισμένοι στο Piraeuspress.gr, γιατί αυτή τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018, ανοίγει ο Φάκελος «Δημοτικές Εκλογές 2019» με δυνατές αποκαλύψεις και έντονο παρασκήνιο!