ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ PIRAEUS PRESS: Μετατρέπουν τον Πειραιά σε Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το Piraeuspress.gr ήταν το πρώτο ενημερωτικό site που είχε αποκαλύψει τα σχέδια της Κυβέρνησης.

Τότε, είχαν σπεύσει αρκετοί να μας κατηγορήσουν για διασπορά ψευδών ειδήσεων, ενώ από τον Δήμο Πειραιά διέψευδαν κατηγορηματικά την αποκάλυψη του Piraeus Press.

Σήμερα, λίγους μήνες μετά, αποκαλύπτεται όμως όλη η αλήθεια.

ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Τα ακίνητα που πρόκειται να μετατραπούν σε κέντρα φιλοξενίας μεταναστών, βρίσκονται στο κέντρο του Πειραιά και είναι ιδιοκτησίας του Δήμου Πειραιά.

Σύμφωνα με την σχετική Υπουργική Απόφαση είναι ένα διώροφο κτίριο επί της οδού Πραξιτέλους 175 στον Δήμο Πειραιά και ένα Διώροφο κτίριο επί της οδού Θουκυδίδου 112.

Όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι προκύπτουν σημαντικά ερωτήματα από την εσπευσμένη απόφαση της Κυβέρνησης, καθώς και από την ανύπαρκτη αντίδραση της Δημοτικής Αρχής Πειραιά.

Την ώρα που σημαντικότατα ζητήματα για τη βιωσιμότητα της πόλης και των πολιτών είναι «παγωμένα», οι Πειραιώτες είναι για μια ακόμα φορά στο ίδιο έργο θεατές.

Την ώρα που Πειραιώτες χάνουν τα σπίτια τους σε πλειστηριασμούς, κλείνουν τις επιχειρήσεις τους, χρωστούν Δημοτικά Τέλη και υπόκεινται στις συνέπειες των νόμων, την ώρα που ΤΡΑΜ και ΜΕΤΡΟ έχουν καταστρέψει τον Πειραιά, την ώρα που το θέμα του νέου Δικαστικού Μεγάρου βρίσκεται κολλημένο στα συρτάρια... Το μόνο ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ζήτημα φαίνεται ότι για κάποιους είναι η μετατροπή του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας σε Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Περιττό να αναφερθεί ότι ουδεμία αντίδραση έχει καταγραφεί από τους νυν και πρώην Βουλευτές της ΝΔ ή οποιουδήποτε άλλου κόμματος της Αντιπολίτευσης.

Το επόμενο βήμα θα είναι η δημιουργία Τζαμιού στο Κέντρο της πόλης!

*Το άρθρο αυτό δεν υπογράφεται από ρατσιστές, φασίστες ή ομοφοβικούς... αλλά από νοήμονες και απόλυτα εξαπατημένους Έλληνες-Πειραιώτες πολίτες-ψηφοφόρους.