ΣΠΟΥΔΗ: Το φροντιστήριο των μεγάλων επιτυχιών και στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στο ιστορικό κέντρο του Πειραιά λειτουργεί εδώ και λίγους μήνες η νέα μονάδα του καταξιωμένου Φροντιστηριακού Οργανισμού ΣΠΟΥΔΗ!

FOT

Σε ένα νέο, μοντέρνο και φιλόξενο χώρο, δίπλα στο Δημοτικό Θέατρο, οι μαθητές όλων των σχολικών τάξεων μπορούν να συμβουλευθούν τα έμπειρα στελέχη του Οργανισμού και να διαμορφώσουν ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τους στόχους τους.

FOT7

Στον Πειραιά τα μαθήματα έχουν ξεκινήσει δυναμικά, καθώς λειτουργούν ήδη τμήματα προετοιμασίας μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου, ενώ εγγραφές γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Ο Φροντιστηριακός Οργανισμός ΣΠΟΥΔΗ απευθύνεται με ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, υποψηφίους των Ανώτατων και Ανώτερων Σχολών της χώρας καθώς και σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου που επιθυμούν να εισαχθούν στα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία.

FOT3


Φέτος, μάλιστα, ο Φροντιστηριακός Οργανισμός ΣΠΟΥΔΗ είχε τη χαρά να προσθέσει στην επιτυχημένη πορεία του και την επιτυχία της μαθήτριας του Νεφέλης Αγγελοπούλου, η οποία συγκέντρωσε 19.870 μόρια, πετυχαίνοντας πανελλαδικά την υψηλότερη βαθμολογία.

FOTOPOR

Ο Φροντιστηριακός Οργανισμός ΣΠΟΥΔΗ ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ΄80 από τον Θανάση Σκύφα, Μαθηματικό, τον Μανώλη Παπούλια, Φυσικό και την Έφη Ριζά, Φιλόλογο και στελεχώνεται από μια σειρά άξιων και μόνιμων συνεργατών που καλύπτουν όλους τους εκπαιδευτικούς κλάδους. Από φέτος επέκτεινε τις δραστηριότητές του στον Πειραιά, παράλληλα με τη λειτουργία των τριών παλαιότερων μονάδων του στο κέντρο της Αθήνας, στο Παγκράτι και στον Βύρωνα ενώ ταυτόχρονα ανέλαβε τη φροντιστηριακή προετοιμασία των μαθητών του Λυκείου στα Εκπαιδευτήρια Νέα Γενιά Ζηρίδη.

FOT1

FOT4

Τα εκπαιδευτικά βιβλία με τα οποία εργάζονται τα Φροντιστήρια ΣΠΟΥΔΗ καλύπτουν όλες τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου με μεγάλη απήχηση στο αναγνωστικό κοινό, τόσο των εκπαιδευτικών όσο και των μαθητών. Οι ιδρυτές του Φροντιστηριακού Οργανισμού ΣΠΟΥΔΗ έχουν προχωρήσει από το 2004 στη δημιουργία των εκδόσεων Έναστρον με σημαντική παρουσία στο εκπαιδευτικό βιβλίο και στη λογοτεχνία. Όλοι οι συνεργάτες του Φροντιστηριακού Οργανισμού είναι συγγραφείς εκπαιδευτικών βοηθημάτων που κυκλοφορούν από το έτος 2004 από τις εκδόσεις Έναστρον, ενώ νωρίτερα τα βιβλία τους κυκλοφορούσαν από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα.

FOT6

Ο Φροντιστηριακός Οργανισμός ΣΠΟΥΔΗ έχει επίσης σημαντική παρουσία στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, προτείνοντας θέματα και δίνοντας τις απαντήσεις σε όλα τα μαθήματα στη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Έχει συνεργαστεί επί σειρά ετών με την τηλεόραση της ΝΕΤ και με την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

FOT5

Διεύθυνση Ηρώων Πολυτεχνείου 30 και Αγίου Κωνσταντίνου 7, Πειραιάς (Δημοτικό Θέατρο)

Τηλέφωνο 210.4190171

Website www.spoudi.gr

Ε-mail [email protected]

FREDD

SPOYDH